bereketli olsun fikret abi 1 sene sonra aynı merada balık tutmak harika olmuş,
2 hp motor işini grmüşya oda güzel olmuş aman patlak havaya dikkat afiyet şeker olsun
Bu raporunu yeni farkettim Abi . Ama bu kadar da olmaz ki , hangi balığı çağırsan o geliyor Yine çok güzel av yapmışsın Abim Mercanlar da çok güzeller , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun fikret abi 1 sene sonra aynı merada balık tutmak harika olmuş,
2 hp motor işini grmüşya oda güzel olmuş aman patlak havaya dikkat afiyet şeker olsun
Fikret'in bahsettiği yer (Selimiye) öyle bir yer ki Nihat açık denizi göremezsin,göl gibi deniz çoğunlukla çarşaf gibi.Bakir kalmış cennet köşelerimizden biri.İki kez orada tatilimi geçirdim ilk fırsatta tekrar görmek istediğim yerlerden..
Lakerda yazdı:
Tebrikler Fikret kardeşim mercanlar boy olarak ta harika,o merayı herkezle paylaşma kıymetini bil..
Bereketli olsun..
evet abi köydeki balıkçılar sordular merayı tam aksi yeri söyledim
Uzun_ahmet yazdı:Reisim ellerine yüreğine sağlık çok güzel olmuş mercanların maşallahı var sandaldada temizlenmiş mis gibi tavayada yakışmışlar afiyet olsun...
uzunum sandalda temizlemesi güzel oluyur kıyıda temizledinmi insanlara laf anlatıyorsun nerden aldın ne yem kullandın atıyorum yalçının buzluğuna kimse görmüyor balıkları.
[quote=HAŞİM77]Hay maşallah abim kısmetin hep böyle olsun tavayada ne yakışmışlar.
teşekkür ederim haşim.
[quote=Albatros-gr]Fikret tekrar masallah..
kirmissin mercanlari..boylari da cok guzelafiyet olsun
az once sargoslarina hayranlikla baktim..simdi mercanlar..ikiside birbirinden guzel
daha da bollarina rastgele
sağol faruk mırmır var diyorlar bir türlü bana kısmet olmadı denemöelere devam .
Orayı da biliyorum Fikret Orhaniye'den Selimiye'ye gelirken burunda geniş bir park alanı var,arabayı oraya çekip doya doya manzaraya bakardım,yoğun bir sığlık var orada denizin ortalarında.Kimi kayalıklar hemen su altında aynı seviye..
Lakerda yazdı:Orayı da biliyorum Fikret Orhaniye'den Selimiye'ye gelirken burunda geniş bir park alanı var,arabayı oraya çekip doya doya manzaraya bakardım,yoğun bir sığlık var orada denizin ortalarında.Kimi kayalıklar hemen su altında aynı seviye..
abi maşallah'ın var bilmediğin yeryok oralarda aynen dediğn yer. o dediğin park alanını arkadaş günü birlikçilere veriyor gidicem birgün çağırıyor resimlerim.