Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul Manzaraları
26 Haziran 2010 da istanbulda görevli olduğum sırada İstanbul Üniversitesi bahçesinde bulunan kuleden çektiğim bir kaç resim..
Birinci resim Kule ve dönerek çıkılan en üst kata kadar toplam 238 basamak basamaklar normalden yüksek olmak kaydıyla..

İyi seyirler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Geçen yazda ben gitmiştim.Kumburgazda 3 gün tatil yaptım denize girdim.Galata köprüsünün ordanda feribotla günü birlik üsküdara gittim.Emin önümüydü tam bilemiyorum Tekneden Balık ekmek yedim.İstanbul ayrı bir şehir güzelliği var.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Alkiscok guzel kareler..Alkis
paylasim icin tesekkurler AhmetSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ahmet o kuleye ben hiç çıkmamışım oradan çekilen fotolar benim için bir ilk birde kulenin iç görüntülerini çekseydin
Bul
Tarihi yarım adanın her tarıfını çekmişsin.Maşallah
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ne kadar güzel bir şehirde yaşıyoruz. Teşekkürler paylaşım için.
Bul
kuş bakışı olmuş hepsi çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık... uzun olmanın faydalarıSiyirdimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet o kuleye ben hiç çıkmamışım oradan çekilen fotolar benim için bir ilk birde kulenin iç görüntülerini çekseydin

Harunum içinde bişey yok döne döne merdiven çıkıyorsun Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:kuş bakışı olmuş hepsi çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık... uzun olmanın faydalarıSiyirdimAlkis

Az daha okuyup uzun olaydın ya HappyHappyHappy
Paylaşım için teşekkürler AhmetAlkis
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi