Murat Hocam gerçekten de güzel manzaralar bunlar İnsan avlanmayı bile unutabilir Teşekkürler
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Hüseyin bu fotoların hepsi de Eskişehir sınırları içinde mi ? Bunlar da çok güzellermiş Gerçi sen denemişsindir ama : O suların köpürdüğü yerde yemle veya sahte ile bişeyler alınmıyor mu
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:Hüseyin bu fotoların hepsi de Eskişehir sınırları içinde mi ? Bunlar da çok güzellermiş Gerçi sen denemişsindir ama : O suların köpürdüğü yerde yemle veya sahte ile bişeyler alınmıyor mu
yemle dargın sazan yayın çıkıyo atçekle bu resimdeki yerden hiç turna alamadım fakat genellikle turna böyle yerleri sever dostum
bende bolgemizin en sert,bir o kadar da bereketli olan merasinin fotolarini koyayim...
sert olmasi,hava sartlarinda cok dalga kaldirmasi,birde dip zemin yapisi cok yuksek tas tepeler olusturan bir mera..
orayi cok seviyorum...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]