Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalovadan levreğe devam
arkadaslar dun aksam gene bı eray arkadasımla bı zıyaret edelım dedık oltaları attık aksam 21.30 arasında 1 adet aldık arkadan 350 400 gramlık daha aldık hemen suya kulağına buyude gel pasam dıye gonderdık 24.00 gıbıde cıktık oğlen uzerı bıde arkadasın dukkanda tava seklı kızarttık afıyetle 3 - 4 arkadas paylastık bıde ben her yakaladığım levregın mıdesıne bakarım ne yemıs dıye ınanırmısınız 2 adet kucuk cır cır balığı ve gumus cıktı bundan sonra canlı karıdes bulamayınca gunduzden yakalayıp lıvara sonrada yem olarak kullanıcam sızlerede tavsıyem olsun levrekcı nıhat arkadasımda soylemıstı zaten cumleten rastgeleyın

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
afiyet olsun abı.
gercı bı tane balıkla donmussunuz ama olsun bıdahakı sefere daha cok tutarsınız inş.
bu arada balıgı kızartırken hıc yag koymadınızmı abı yoksa banamı oyle geldı?
Bul
once tesekkur ederım teflon tava olduğundan az bı yağ koydum oda yetıyor zaten yapısmıyor bıde onları mısır unuyla buladım ıyı oluyor aslında aceleye geldı Gulumse
Bul
harun abi inan canlı balıkla çok daha güzel balık alacaksın Gulumse,
sen artık iflah olmazsın abi her daim levrektesin bundan sonra Happy,
avlarının devamını merakla bekliyorum harikasın Alkisrastgele.
not:tavada un,yumurta ya bulayıp paneside mükemmeldir.
Bul
Tebrikler , yine paşayı almışsınız AlkisAlkisAlkis Afiyet olsun Seerf Bu güzel avların devamını dilerim , rasgele ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun abi inan canlı balıkla çok daha güzel balık alacaksın Gulumse,
nıhat balıkllar aceleye geldı mısır unuyla bulayıp tavaya attık vaktım olursa senın gosterdıpın gıbı yapacağım ınsallah tesekkurler her daım ıcınGulumse
Bul
thunderbolt yazdı:Tebrikler , yine paşayı almışsınız AlkisAlkisAlkis Afiyet olsun Seerf Bu güzel avların devamını dilerim , rasgele ...
eyvallah nedım devam ınsallah sımdı canlı balıkla deneme yapacağım
Bul
Harun reis afiyet olsun, inşallah daha bol ve irileri ile karşılaşırsın..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Harun reis afiyet olsun, inşallah daha bol ve irileri ile karşılaşırsın..AlkisAlkis
ınsallah ahmet reıs demın onu dıyordum nıhat reısın dedığı gıbı canlı ufak balıkla deneme yapacağız bakalım kısmet Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun abi inan canlı balıkla çok daha güzel balık alacaksın Gulumse,
TÜM FORUMA DİKKAT!
İŞİN PİR İ KONUŞUYORGulumse
valla nıhat abı saka bı yana ama balık yemeklerınde uzerıne yok.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levreğe devam harun77 20 3,780 28-11-2010, 19:50
Son Yorum: Dr.Güner
  yalovadan ılk eskınalar harun77 16 2,595 10-04-2010, 23:21
Son Yorum: yycolak
  mezgıte devam harun77 19 2,817 04-07-2009, 21:14
Son Yorum: u_boy