Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kırıkkale deliceden
#1
geçen seneden bir fotoğrafım.sabahın 9 u falan acayip balık var.Ama balığın tadı pek yok.[attachment=443]
Bul
Cevapla
#2
ohh maşallah dizmişsiin ipe balıkları benimde öle vardı bi levrek dizilmiş yaww bakım duruyorsa gönderiim rastgele
:0516:
Bul
Cevapla
#3
çay balığı ıh istemem kılçıklı dokunuyor bana yinede rast gele72
Bul
Cevapla
#4
KAREBALIKCI yazdı:çay balığı ıh istemem kılçıklı dokunuyor bana yinede rast gele72
kadife var istermisin?Big Grin
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
Cevapla
#5
abi ne yaptın yaa balıga hakaretten 6 ayın var haberin olsun kılcıksız balıkmı olur hepsi kılcıklı buldunmu balıgı kılcıga bakmıcan yiyecen be abi ama sen tabii bol etli büyük balıklar a alıstıgın için kücükleri dokanıyo tabee Smile:0516:
Bul
Cevapla
#6
windsurfer sen hiç çay balığı yemedin galiba Confused felaket kılçıklı oluyorlar yapmasını bilen ağız tadıyla yer ama bilen çok az kişi var inan gördüğüm balıkcıların çoğu çay balığını temizleyp kızartır yada mangal yapar. terbiyesini bilen az yani onun için yazdım ama yakalaması zevklidir hani:0516:
Bul
Cevapla
#7
arkadaşlar çaybalığını yakaladığınız zaman aklınızın bir köşesinde kalsın çaybalığı çok kılçıklı olur.içini boşaltıp sırtından bıçakla güzelce kafasından kuyruğuna kadar çizerek deriyi ikiye ayırınsonrada kafasısın altından tekrar bıçakla çizik atıp deriyi balığın etinden kargaburnu veye bıçakla  yüzün balığın sadece eti kalınca kuyruktan başlayarak yarımşar santim ara ile balığın iki tarafınıda çentik atıp güzelce soslayın un ve tozbiber ile kızarttığınız zaman ufak kılçıkların tamamen yok olduğunu ve ağız tadıyla yendiğini göreceksiniz deneyin memnun kalacağınızdan eminim ama ilk şart balığı yakalamanız:0516:71
Bul
Cevapla
#8
kamil hocam çok güzel anlatmışsın.Bende balığı yemekten çok tutmak kısmıyla ilgilenirim.O yüzden tutayım yeter.Nasılsa bir şekilde yeriz.Dimi.Ama kılçıklı ama kılçıksız.
Bul
Cevapla
#9
sağolasın kamil abi. duymuştum soslatıp kızartınca kılçıkların kaybolacağını ama derisini soymadan soslayıp kızartırdım. sonuç; kılçıklar aynen boğaz gıdıklıyor.bundan sonra ağız tadıyla yeriz inşallah
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi