03-06-2010, 22:19
arkadaşlar evlerin badanasına ara verip stresimi ve yorgunluğumu atmak için inciraltına balığa gitmeye karar verdim bir gün önce Yalçın arkadaşımızla konuştuk gelemeyeceğini söyledi ben de dün kemeraltına gidip org.da mavruşgil(Serkan) arkadaşımızın bana vermiş olduğu kamışı tamir ettirdim ve yem aldım bu sabah saat 07.00de evden çıktım İnciraltı'na vardığımda hava süt limandı bugün de balık olmayacak diye geçirdim içimden çünkü hafif denizden karaya doğru rüzgarın gelmesi gerekir diye düşündüm yarım saat sonra istediğim oldu ilk lidakimi aldım yarım saat sonrada ikinciyi aldım saat 10.00dan 11.00e kadar 5 tane daha aldım 12.00den sonra balık kesti havanın sıcak olmasından dolayı bugün deniz ana bana nasibini ve bereketini gösterdi daha bolları sizlerin olsun...
NOT: Mavruşgil in vermiş olduğu kamışla bütün balıkları aldım teşekkürler Serkan'ım kulaklarını çok çınlattım bugün...
Yem: boru kurdu
İğne: 2 numara çapraz siyah
Misina: 0.30
Takım: Klasik 2'li
NOT: Mavruşgil in vermiş olduğu kamışla bütün balıkları aldım teşekkürler Serkan'ım kulaklarını çok çınlattım bugün...
Yem: boru kurdu
İğne: 2 numara çapraz siyah
Misina: 0.30
Takım: Klasik 2'li
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları