Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapka yaptırsak nasıl olur?
YaKaMoZ 54 yazdı:kupanın üzerine sadece Türkiye kupası yazsak olurmu , eminim alıcısı daha fazla olurSiyirdim( bu sefer kesin ban yedim Siyirdim)HappyHappyHappy

BoboAranma Ömercim aranma.NayirolamazWink
Bul
wolkhan yazdı:herkese ii akşamlar..ben resimlerde görülen muhteşem Happyşapkaları yapan kişiyim...şerpa nick li arkadaşa da telefonumu mesaj olarak attım ama sormanız gereken soruları buradan da yanıtlamak için sitenize üye oldum...Gulumse..selamlar...

Volkan aslında bir kaç numune koyup yanlarına fiyatda yassaydın ona göre tartışmaya devam edebilirdik ama yinede arabımın sorularına cevap gelirse buda yeter sanırım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
wolkhan yazdı:herkese ii akşamlar..ben resimlerde görülen muhteşem şapkaları yapan kişiyim...şerpa nick li arkadaşa da telefonumu mesaj olarak attım ama sormanız gereken soruları buradan da yanıtlamak için sitenize üye oldum....selamlar...
aramıza hoşgeldin volkan..

araphüso26 yazdı:önce ben sorayım ozaman sitenin üst köşesindeki sitenin logosu önde her iki tarafta bayrağımız arkada şapkayı alacak kişinin ismi işlenecek.. baskı değil. kaça olur. en az kaç şapka yaparsın. hangi renkler var. bunları cevapla arkadaşlarla tartışalım bir karar verelim
hüseyin zaten sormuş gerekli soruları eğer burada numunelerle yardımcı olursanız işimiz kolaylaşır.

YaKaMoZ 54 yazdı:kupanın üzerine sadece Türkiye kupası yazsak olurmu , eminim alıcısı daha fazla olur( bu sefer kesin ban yedim
ben nereye ne yazacağımı biliyorum kaşıntının boyutuna bakıp yle yazacağım merak etme sen kardeşim benim GulumseSeerfHehe
Bul
wolkhan yazdı:herkese ii akşamlar..ben resimlerde görülen muhteşem Happyşapkaları yapan kişiyim...şerpa nick li arkadaşa da telefonumu mesaj olarak attım ama sormanız gereken soruları buradan da yanıtlamak için sitenize üye oldum...Gulumse..selamlar...

volkan hoşgeldin, öne logo yana bayrak arkaya istanbul yada izmir team gibi yazılı bir örnek yaparsan bu işi çabuk sonlandırırız bence.
Bul
şerpa yazdı:volkan hoşgeldin, öne logo yana bayrak arkaya istanbul yada izmir team gibi yazılı bir örnek yaparsan bu işi çabuk sonlandırırız bence.
öne logo yana bayrak arkaya www.amatorbalikci.net de olabilir.
Bul
volkan kardeşten dünden bu yana cevap yok..heralde numuneleri yapıyoSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Aana sayfada bu konuya her bakışımda " Şaka yapsak nasıl olur" diye okuyorum töbe töbeSiyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ustam61 yazdı:Nayirolamazaman hocam senin durum vahim galiba acilen bir gözcüye görünmen lazım.HappyHeheHehe

Sorma Hayrettin ya, ben de gülüyorum kendi kendimeHappy

Şaka yaptırsak nasıl olur- Şaka yapsak nasıl olur

Jeton çabuk düşüyor ona şükür..Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Onu da yaparız Abi Siyirdim Happy Gece gece çok güzel geldi , Allah seni de güldürsün emi Alkis

Bu arada şapka fikrini desteklediğimi ve almak istediğimi söylemek isterim Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Şapkaya sözüm yok.Ama kupada fena gözükmedi gözüme.İkisinede razıyım.Çoğunluğada saygılıyım.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şapka ödemesi için hesap bilgileri LeVrEkCi 203 31,507 01-06-2011, 16:00
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şapka ön talep LeVrEkCi 86 15,707 17-02-2011, 22:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  pc den video nasıl yükleye bilirim atilla206 4 1,729 14-06-2009, 00:34
Son Yorum: bucalıfikret
  NASIL AVLANIR ??? alien13 9 2,488 21-11-2007, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi
  bende tişört ve şapka İSTİYORUM BalıkcıSerdar 2 1,750 18-07-2007, 09:34