Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar...
YaKaMoZ 54 yazdı:tatlıda tuzluda af yok abiSiyirdimicab etsin limonatanın içinde bile balık yakalarız evellallahSiyirdim(yok bu bahsettiğim limonata Faruk abinin limonatası değilHappy)

abi sizin o 1 günü saymıyorum bile ,ateş almaya gelip gittiniz sadece o kadar, ama işte içine kuşlar etsin o zamanı kısıtlayan olayların..Hehe

Ne güzel demişsin kardeş.Tüm gücümle kendimi vakit ayırabileceğim bir iş arıyorum.Çalışmadan olmuyor.Ama mutlaka bulacağım.Siteye,sizlere ve balığa daha fazla zaman ayıracağım.Bu arada ailemi unutgmadım.Onlarlada zaman sorunumuz var.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:Ne güzel demişsin kardeş.Tüm gücümle kendimi vakit ayırabileceğim bir iş arıyorum.Çalışmadan olmuyor.Ama mutlaka bulacağım.Siteye,sizlere ve balığa daha fazla zaman ayıracağım.Bu arada ailemi unutmadım.Onlarlada zaman sorunumuz var.Hadiordan
abi önce aile....ailede anlayışlı olacak,al gülüm ver gülüm hesabı,demiştim ya sen iyi olacaksınki senle olanlar iyi olsun..(bu sözü ben buldum ama doktora söylediğimde içini doldurursan süper bir manası var demişti, benden kopya çekip başka hastalarına da söylerse bunu telif isterim anlamam Siyirdim) şu var ki bu org geçen yıl olsaydı, katılmam maddi olarak imkansızdı,şükür yeni kapılar bulduk ,durum düzeldi şimdilik her şeye eyvallah diyebiliyoruz,Allah herkese aynını nasip etsinAffet
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:abi önce aile....ailede anlayışlı olacak,al gülüm ver gülüm hesabı,demiştim ya sen iyi olacaksınki senle olanlar iyi olsun..(bu sözü ben buldum ama doktora söylediğimde içini doldurursan süper bir manası var demişti, benden kopya çekip başka hastalarına da söylerse bunu telif isterim anlamam Siyirdim) şu var ki bu org geçen yıl olsaydı, katılmam maddi olarak imkansızdı,şükür yeni kapılar bulduk ,durum düzeldi şimdilik her şeye eyvallah diyebiliyoruz,Allah herkese aynını nasip etsinAffet

Sen geçen yıl diyorsun kardeş.Bir gün önce olsa bende katılamayacaktım.Hadiordan
Bul
Asım aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
asım aramıza hoşgeldin dönünce üye olacam dedin oldun tekrar hoş geldin
Bul
Aramza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.
Saygılar.AlkisAlkis
YaKaMoZ 54 yazdı:taş mı atıyon sen kafama mavrış,yada benim nick i unuttun,tabi eşkina ile poz verince hava başka oluyor dimiiiSiyirdimHappyHappy

Sana niye taş atayım kardeşim ben sana anca mercan atarım Bobo.
Sadece asım ın 54 uzantılı bi nikle geleceğini düşünmüştüm okadar. Bu arada nikim mavruşgil yakaladığım balık mavruşgil olunca bi avatar hazırlayım dedim oda olsun dimi Wink.

yycolak yazdı:Banada tersini yazsana Serkancım.Bende balık tutmadan balık yedim sayende.AlkisAvatardaki eşkinamıydı benim yediğim.SiyirdimHappySeerf

Evet abi, aynen senin götürdüğün balık Seerf yanlız hakkı ile yenilip yenilmediğini henüz göremedik...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Sana niye taş atayım kardeşim ben sana anca mercan atarım Bobo.
Sadece asım ın 54 uzantılı bi nikle geleceğini düşünmüştüm okadar. Bu arada nikim mavruşgil yakaladığım balık mavruşgil olunca bi avatar hazırlayım dedim oda olsun dimi Wink..
hellalll , sen mercan ları tutup at,,ondan sonra köpürenin....HappyHappyHappymuhasebecim müşavirim kolay geleSeerf
Bul
cümleten hoşbulduk, herkese iyi dilekleri için teşekkürler,Seerf
Biz oltamızı atınca Mercan tutmadan çekmeyiz...miş...Siyirdim
Bul
MeRcaN 54 yazdı:Ben Sakaryadan Asım, Erdek organizasyonundaki o muhteşem dostluk ortamından sonra siteye üye olmamayı ayıp olarak gördüğümden aranıza katılma mutluluğunu yaşıyorum,pc sorunundan dolayı her zaman olmasada elimden geldiği kadar katılımcı olmaya çalışacağım,,herkese selamlar ve saygılar..Seerf
Güzel paylaşımlar dileğiyle, hoşgeldin. Asımcığım iyi seyirler. Rastgele. Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan selamlar uzun metin 22 1,001 22-03-2017, 23:01
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'dan selamlar KARAHANLI07 7 351 28-02-2017, 09:47
Son Yorum: yaser2sultan
  Selamlar ormanci61 13 782 07-10-2016, 19:00
Son Yorum: Lakerda
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  İstanbuldan selamlar BULFATIKRA 8 1,318 15-06-2016, 13:45
Son Yorum: rusan
  abiler sakaryadan selamlar Nizam 20 2,580 07-09-2015, 22:59
Son Yorum: murki
  Trabzon Akçaabattan selamlar siyah5beyaz2 15 2,273 21-08-2015, 17:25
Son Yorum: tahsinmersin
  selamlar adskml 17 1,630 30-05-2015, 22:19
Son Yorum: tahsinmersin
  Ankaradan Selamlar NomadSoul 19 2,137 28-05-2015, 08:59
Son Yorum: NomadSoul
  izmir bornovadan selamlar sinan35 18 2,642 27-01-2015, 14:08