Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapka yaptırsak nasıl olur?
İyi olur ustam bir fiyat al bakalım uygun bişey olursa neden olmasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Bence tişört yerine safari yazlık gömlek yaptırın krem rengi sağına soluna sırtına nakış işleme
sıfırdan yapılmasınada gerek yok beymen outletlerinden düz bir gömleği alıp (10-15 tl gibi) + modifiye yaptırılabilinir

Harunum şu anda şapka düşünülüyor, yalnız gömlekde fena olmaz işlemeli falan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bu şapkaları arkadaşlar 12 tl'ye yaptırdı bizde12-15tl arası yaptırırız ve çok kaliteliler bence baskı yaptırmayalım. birde bu işlerin merkezi istanbul bence bu işi nihat abiye bırakalım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bu örnek şapkalar bence uygun fiyatta makul renk isteğe göre değişebilir.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
şapkayı kim yaptırırsa yaptırsın önemli olan hem kaliteli hemde hesaplı olması.. bakan arkadaşlar örnekleri koyarlar bizde bakarız karar veririz..etrafında bu işi yapanlar varsa fiyat alsınlar iyi olur Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:"bu şapkaları arkadaşlar 12 tl'ye yaptırdı bizde12-15tl arası yaptırırız ve çok kaliteliler bence baskı yaptırmayalım. birde bu işlerin merkezi istanbul bence bu işi nihat abiye bırakalım"
Hakan kardeş bende biliyorum bu işlerin merkezinin istanbul olduğunu.Ama her işide Nihat a yıkmak havale etmek bence doğru değil.Bu forumda öyle bir tabu varsa da onu yıkmak ,çiğnemek istemem.Bilmediğim birşey varsa öğrenmek isterim.birkaç kişiye yıkmayalım ellerimizi bizde taşın altına sokalım istedim.sizler ist.dasınız.araştırdınız soruşturdunuz da bizmi olmaz dedik.

ustacım tabu falan yok bunu sende biliyorsun, alınganlık olmasın lütfen. tabiki herkez araştırsın eşi dostu varsa sorsun fiyat alsın işimize neresi gelirse oraya yaptıralım ben iyi niyetli olarak söyledim bunu. çankırıdaki ya da anadoludaki bu işi yapanda malzemesini gelip buralardan alıyordur büyük ihtimalle o yüzden burada fiyat avantajı olur diye düşündüm. örnek şapkalarda ve ortalama fiyatları mesajımda var.
Bul
hayrettin abi bu site için yaptığım hiçbirşey bana yük olmadı olamazda o nedenle rahat olabilirsin ama en iyi kaliteyi en uygun fiata almak adına değişik yerlerden fiatlar almamız lazım tabiiki.
son yaptırdığımız tshirtlerin üzerinde 30 derece uyarısı vardı buna kimse dikkat etmemiş benimkileride saolsun eşim normal yıkamış logolar silik silik grünüyor bu nedenle daha iyi şeyler yaptırıp daha fazla kullanmamız lazım.
bir arkadaşımın elinde 1000 tane kupa (çay kahve için)varmış sitenin logosunu ve ismini yazarım dedi uygunda veririm dedi ben 1000 tane alamayız ama 50-100 arası alırız dedim onuda yaptırılacak olan şapkalarla kim kaç tane isterse yollarız resimdeki kupadan varmış elinde,logoyu iç beyaz kısıma koyarım dedi..tanesini 3-6 lira arası yapabilecekmiş.
şapka için sen bir fiat al sonra bende buradan fiat alırım en uygunu neyse karar verir yaptırırız.
Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kupa da güzel olur ya dikkatli kullanınca ömürlük hatıra
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ben kupadan çok şapka ve tişört taraftaryım, ama ısrar yok,olsada olur olmasada hesabı, ortak karar neyse ,benden eyvallah Seerf76
Bul
Aynen nihat benim tişörtün biride öyle oldu silindi bişey kalmadı üstünde, işlemeli olursa belki silinmez diye düşünüyorum birazda kaliteli bir şey olsun ki uzun süre gitsin..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şapka ödemesi için hesap bilgileri LeVrEkCi 203 31,505 01-06-2011, 16:00
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şapka ön talep LeVrEkCi 86 15,706 17-02-2011, 22:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  pc den video nasıl yükleye bilirim atilla206 4 1,729 14-06-2009, 00:34
Son Yorum: bucalıfikret
  NASIL AVLANIR ??? alien13 9 2,488 21-11-2007, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi
  bende tişört ve şapka İSTİYORUM BalıkcıSerdar 2 1,749 18-07-2007, 09:34
Son Yorum: Lapsetur