Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek turan köyü org resimleri 1
Ömercik sen hocanın etkisinde kalmışsınSeerf
Bul
başkasının etkisinde kalırsam yazık olurdu zatenHappyama hiç biri benim kadar vaadde bulunamazSiyirdim
Bul
Ömer ne iş neye soyundun sen bir sürü vaadler veriyosun. Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
üç gündür siteye giremedim ömer atıcı kardeşlere selamını götürdüm.
Bul
Arkadaşlar bir yıla yakın bir zamanda ön haberli bir organizasyon bitmiş durumda hepinizin keyifli günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum
Ben listeye isim yazdırmadım ama başından beri kesinlikle gelmeyi düşünüyordum ama anlatamayacağım kişisel sebeplerimden dolayı gelemedim hani derler ya şeytanın işi yok diye o türden bir şey yinede herşeye rağmen cuma akşamı Erol abiyi bir yokladım giderse gelecektim olmadı sağlık olsun. Bu org için telefonla gelmemde ısrar eden dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.
Organizasyona katılan katılamayan Emek veren tüm arkadaşları dostları canı gönülden tebrik ediyorum
İçinizdeki güzellikler hiç eksilmesin sağlıcakla kalın Alkis
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar bir yıla yakın bir zamanda ön haberli bir organizasyon bitmiş durumda hepinizin keyifli günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum
Ben listeye isim yazdırmadım ama başından beri kesinlikle gelmeyi düşünüyordum ama anlatamayacağım kişisel sebeplerimden dolayı gelemedim hani derler ya şeytanın işi yok diye o türden bir şey yinede herşeye rağmen cuma akşamı Erol abiyi bir yokladım giderse gelecektim olmadı sağlık olsun. Bu org için telefonla gelmemde ısrar eden dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.
Organizasyona katılan katılamayan Emek veren tüm arkadaşları dostları canı gönülden tebrik ediyorum

Sağlık olsun be harunum, yalnız hakikaten geleceksin diye gözüm yollardaydı demekki olmayınca olmuyormuş, ne yapalım inşallah birdahaki organizasyona gelirsin sende takma kafana..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar bir yıla yakın bir zamanda ön haberli bir organizasyon bitmiş durumda hepinizin keyifli günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum
Kısmetten öteye yokmuş Harun, ben ve Erol arkadaşım da listede yoktuk ama bir anda kendimizi orada bulduk;kısmet işte..
İnşallah bundan sonraki oraganizasyonlarda görüşmek üzere,sende sağlıcakla kal..
Bul

sağlık olsun harun geleceğinizin haberlerini almıştık son telefon görüşmesinden sonra erol abi geleyeceğini söyleyince üzüldük kısmet değilmiş inşallah başka bir buluşmada görüşürüz.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ömer ne iş neye soyundun sen bir sürü vaadler veriyosun. Siyirdim
abi valla bende unuttum konu nasıl başladı, geri dönüp takip etmeyede üşeniyorum,hürmetler abiSiyirdim
BABUÇ yazdı:üç gündür siteye giremedim ömer atıcı kardeşlere selamını götürdüm.
sağolasın Fahrettin abi, videolar içinde teşekkürler tekrardanAlkisSeerf
Bul
bahriyeli yazdı:haşimcim ne güzel resimler her anını doya doya yaşadık valla birinci resimde emrahın yanındaki arkadaşla nazdorovya yaptık selamlarımı ilet hakandı galiba ismi tabi diğer arkadaşlarada selam valla köçek gibi heryerde oynarken resmim var kendi düğünümde bile bu kadar çok oynamadım herelde hepinizi çok seviyorum herkese selamlar.Seerf

İsmailim çok güzel bir ortam oldu en büyük neşe kaynağı oldun o arkadaşlarada selamını iletirim adı murattı oynayan arkadaşınSeerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,168 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,816 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 5,862 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 7,846 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,517 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Türkiye Org.(Erdek) video çalışması Lakerda 21 5,216 13-09-2011, 18:55
Son Yorum: yycolak
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 22,955 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,253 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  erdek videolar LeVrEkCi 87 9,470 05-06-2010, 23:48
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi