Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek turan köyü org resimleri 1
turan köyde iz bırakanlar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
BABUÇ yazdı:turan köyde iz bırakanlar

tatar vidiolar var da yollamak mesele çözünürlükleri yüksek bilen varsa sıkıştırıp göndereyim
Fahrettin abi fotolar çok güzel ve net teşekkürler.Senin videolarını orada görmüştüm onlarda harika idi. asan.mehmet@hotmail.com 'a gönderebilirsin.İster sıkıştır ister orijinal olarak gönder, gelir..
Bul
resimleri keyifle takip ediyorum ayrıca bilgisayarıma indiriyorum,
sanki oradaymışım gibi güzel geliyor bana.Seerf
Bul
Resimler süper. Tebrikler.
Fahrettin abiciğim, sana söyleyecek söz bulamıyorum. Resimlerin o kadar harika ki, baştan sona her şeyi anlatırcasına, Sanki hiç bir anı kaçırmamış gibi. Eline emeğine sağlık, çok teşekkürler, saygılar.
Bul
murki yazdı:Fahrettin abiciğim, sana söyleyecek söz bulamıyorum. Resimlerin o kadar harika ki, baştan sona her şeyi anlatırcasına, Sanki hiç bir anı kaçırmamış gibi. Eline emeğine sağlık, çok teşekkürler, saygılar.
Baba Murki selamlarAlkis
Bul
bu kadar şahane insanın böyle harika bir ortamda buluşması benim için kaçınılmazdı..fakat hayat işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor...iş değişikliği yüzünden izin olayı güme gitti..okadar kıskandım ki anlatamam..çok istiyordum aylardır bekliyordum bu anı..bir dahaki sefere inşallah kaçırmam bu fırsatı..hepinizi tebrik ediyorum sevgili dostlarım böyle süper bir ortamı oluşturduğunuz için..saygılar,sevgiler.Alkis
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:bu kadar şahane insanın böyle harika bir ortamda buluşması benim için kaçınılmazdı..fakat hayat işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor...iş değişikliği yüzünden izin olayı güme gitti..okadar kıskandım ki anlatamam..çok istiyordum aylardır bekliyordum bu anı..bir dahaki sefere inşallah kaçırmam bu fırsatı..hepinizi tebrik ediyorum sevgili dostlarım böyle süper bir ortamı oluşturduğunuz için..saygılar,sevgiler.Alkis
Sevgili arkadaşım şartlar malesef zorlaştı.Kendimden biliyorum Nihatı arayıp gelemeyeceğimi söylemek okadar sartıki beni arkasından bir gelişmeyle Nihatı aradığımda ses tonumu bende tanıyamadım.Nihatın meşhur lafı sağlık aile iş eğlence.Kısmet olursa sanada uyan bir org olur işallah.Tüm dostları bir arada görmekten daha büyük mutluluk yok diye düşünüyorumGulumse
Bul
levend yazdı:Sevgili arkadaşım şartlar malesef zorlaştı.Kendimden biliyorum Nihatı arayıp gelemeyeceğimi söylemek okadar sartıki beni arkasından bir gelişmeyle Nihatı aradığımda ses tonumu bende tanıyamadım.Nihatın meşhur lafı sağlık aile iş eğlence.Kısmet olursa sanada uyan bir org olur işallah.Tüm dostları bir arada görmekten daha büyük mutluluk yok diye düşünüyorumGulumse
AlkisSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:AlkisSeerf
SeerfSeerfSeerfSeerfSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,166 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,806 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 5,862 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 7,846 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,517 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Türkiye Org.(Erdek) video çalışması Lakerda 21 5,216 13-09-2011, 18:55
Son Yorum: yycolak
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 22,955 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,253 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  erdek videolar LeVrEkCi 87 9,470 05-06-2010, 23:48
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi