Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek turan köyü org resimleri 1
fotolar icin tekrar tesekkurler beyler.....
her sey cok guzelAlkis....karelerde gozukuyorSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
thunderbolt yazdı:Arkadaşlar Ankara'dan radyoterapi tedavilerinden döndüğümüzden beri sağlık konusunda hiç de hoş olmayan durumlar yaşamaya devam etmekteyiz.Annemizi acile kaldırdıktan sonra bugün taburcu ettiler ancak sağlık durumu kritik görüntü veriyor.Eşim ve çocuklarıma da Ankara'dan taşıdığımı sandığım ishal virüsünü de bulaştırdığım için her 2 ailemin de acil olabilecek ihtiyaçları için Çanakkale'de kalma zorunluluğum hasıl olmuştur.Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.1 gecelik de olsa gelmeyi çok istiyordum , ancak nasip değilmiş Snifsinf
Turan Köyü'nde organizasyonun tadını bizler içinde çıkartırsanız çok sevinirim , hepinizi çok seviyorum ... Rasgele , bol muhabbetler ...Alkis
Sevgili dostum öncelikle geçmiş olsun, teyzeye acil şifalar dilerim. Aramızda seni görememek üzücü de olsa, bizlerde seni seviyoruz. Sağlıcakla.
Bul
HAŞİM77 yazdı:Nihat benimle ve sonradan gelen toplam 6 arkadaşım vardı.

1.Hüseyin Gülbahar.

2.Murat Karabacak

3.Emrah Özçolak

4.Özgür Demirel

5.Erhan Tamer

6.Kenan Çelik

Birde turanköyden Necdet Çene abimizde katıldı. Alkis

Lakerda yazdı:Nihat Erol ile benim başım kelmi ? Snifsinf
Adlarımız yoktu ilave ettim[Resim: icon7.gif] ayrıca murki'nin amacaoğlu da gelmişti..

kusura bakmayın yaww Siyirdimeee o zaman 39 kişiydik demekki.
Bul
valla kaç kişiydik bilmiyorum ama hepinizi çok özlemişim 2 gün beni kesmedi en az 7 gün lazım...Siyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Arkadaşlar Ankara'dan radyoterapi tedavilerinden döndüğümüzden beri sağlık konusunda hiç de hoş olmayan durumlar yaşamaya devam etmekteyiz.Annemizi acile kaldırdıktan sonra bugün taburcu ettiler ancak sağlık durumu kritik görüntü veriyor.Eşim ve çocuklarıma da Ankara'dan taşıdığımı sandığım ishal virüsünü de bulaştırdığım için her 2 ailemin de acil olabilecek ihtiyaçları için Çanakkale'de kalma zorunluluğum hasıl olmuştur.Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.1 gecelik de olsa gelmeyi çok istiyordum , ancak nasip değilmiş Snifsinf
Turan Köyü'nde organizasyonun tadını bizler içinde çıkartırsanız çok sevinirim , hepinizi çok seviyorum ... Rasgele , bol muhabbetler ...Alkis
nedim önce sağlık,sonra aile,sonra iş sonra zevklerimiz geliyor o nedenlede hiç sıkma canını senin o güzel kalbinin orada olmayı ne kadar istediğini hepimiz biliyoruz ve hepimiz senin eksikliğini hissettik,sarozdaki o eğlenceli adamı orada görmeyi çok istedik ama kısmet değilmiş,inşallah birdahakine.
çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerde alırız sizlerden.
Bul
Çarşambadan pazara, eski dostlarda sohbet, yeni arkadaşlar edinmek, bolca balığa çıkmak, tüm yorgunluğa rağmen kendimi format atılmış gibi hissetmek deyince işte Türkiye organizasyonu. Katılamayan ve katılan tüm dostlara sevgi ve selamlarımı iletirken, Yücel, Harun ve tüm Turan köylülere sonsuz teşekkür ederim. Uzatmayayım dersem tek kelime ile harikaydı. Hepinizi seviyorum.
Bul
ustam inanılmaz bir adamsın.. seni seviyoruz kendine iyi bak sakın üşütmeSiyirdimAlkis
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:ustam inanılmaz bir adamsın.. seni seviyoruz kendine iyi bak sakın üşütmeSiyirdimAlkis
kelimenin tam anlamıyla 10 numara adam hemde,seni seviyoruz hayrettin abim benim,
ayrılırken döktüğün gözyaşlarını hayatım boyunca unutmam ben Seerf
Bul
ben toplu resim çekmek aklımdaydı sandalın kaybolması aranıp bulunması hepimizin sevinmesi bazı şeyleri unutturdu inşallah birdahakine

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fahrettin abi eminim sende daha ne fotolar var eklede görelim bekliyoruzGulumse
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,161 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,805 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,800 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 5,862 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 7,846 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,517 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Türkiye Org.(Erdek) video çalışması Lakerda 21 5,216 13-09-2011, 18:55
Son Yorum: yycolak
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 22,952 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,253 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  erdek videolar LeVrEkCi 87 9,469 05-06-2010, 23:48
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi