Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek turan köyü org resimleri 1
çokmu aç gözlüyüm ben tadına doyamadım keşke daha uzun zaman olsaydıda doya doya yaşasaydık bu güzel anları çarşambadan pazar gününe kadar oradaydım zaman nasıl geçti anlamadım uzun kılçığı bile götürmüş Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
arkadaşlar organizasyonun güzel gececegi muhakkak çünki sizler varsınız bu güzellik inanın sizden kaynaklanıyor buda formumuzun sevgi saygı cercevesindeki beraberliğinden kaynaklanıyor iyikivarsınız arkadaşlar birdahaki org; beraber olmak dileği ile herşey gönlünüze göre olsun bol balıklı günler diliyorum hoşça kalın.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
hepiniz tek kelimeyle harikasınız.teşekkürler.
Bul
bendende birkaç resim son resimler çok farklı çıkmış yaldızlı karpostal gibi yinede gönderdim ilginç görünüyor.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı.

Bul
devammmmmm

Bul
tebrikler güzel bir org. olmuş. hapinizi kutlarım. fotolar da harika...76
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
organizasyon için öncelikle yücel ve haruna sonsuz teşekkür ediyorum sizler eşi bulunmaz dostlarsınız elinize emeğinize yüreğinize sağlık Alkis.
organizasyona katılan tüm dostlarıma teşekkürler, sizler bu iş için zaman ayırdınız maddiyat ayırdınız o kadar yol yapıp orada oldunuz hepiniz harikasınız inanın duygulandım vede çok mutlu oldum Seerf
oktay son gece orada olman beni mutlu etti iyiki geldin beraber daldık,sohpet ettik,yedik içtik zaman geçirdik teşekkürlerSeerf
organizasyona gerçekten gelmek isteyipte manisi çıkıp gelemeyen arkadaşlarım var onlara üzüldük keşke imkanlar ve işler uysaydıda hepiniz orada olsadınız,hayırlısı olsun birdahakine inşallah.
şu birkaç günde ailemi özlemem dışında hiç oradan dönmek gelmedi içimden,keşke herkesin katılabileceği 1 haftalık bir organizayon yapabilsek dedim.inşallah seneye yapacagımız organizasyonda bu organizasyondan daha güze şeyler yapar o güzellikleri yaşamaya devam ederiz.
organizasyonu en iyi şekilde yapmaya çalışsakta aksaklıklar olabiliyor artık ileride bu aksaklıklarında önüne geçerek devam ederiz inşallah.yinede bence harika hatta kusursuz bir organizasyondu.
başından sonuna emeği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum hepiniz harikasınız.
unutmadan geçemeyeceğim orada ateş yakma,masa işleriyle uğraşma,yemek işleri vs konularındaki yardımlaşma için ayrıca herkese teşekkür ederim.
hepiniz harikasınız SeerfAlkis
Bul
maşallah çok güzel görüntüler. Yemeklerde çok orjinal görünüyor.Çok lezzetli olduklarından eminim.
rasgelebalık yazdı:maşallah çok güzel görüntüler. Yemeklerde çok orjinal görünüyor.Çok lezzetli olduklarından eminim.
kamil bey sizin orada olmanızı çok istiyordum ama telefondada anlattıgım gibi erdek turanköy arası ulaşım ne yazık yok,yazın var ama kışın yok daha dogrusu var ama sabah erdeğe giden araç 15:30 dönüyor yani sizin geleceğiniz akşam saatlerine uygun araç yok.inşallah birdahaki organizasyonlarda ve istanbul içi organizasyonlarda sizide aramızda görmeyi isteriz.
ilginize çok teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,150 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,778 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 5,860 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 7,843 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,516 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Türkiye Org.(Erdek) video çalışması Lakerda 21 5,216 13-09-2011, 18:55
Son Yorum: yycolak
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 22,942 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,253 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  erdek videolar LeVrEkCi 87 9,463 05-06-2010, 23:48
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi