Yorumları: 443
Konuları: 61
YAZIARA BAKTIN DA SONUC OLARAK,FOLYO FALAN DENILDI,ONLARDAN VERIM ALINMASI ZOR.EN MANTIKLISI,ARABA JANTLARINDAKI BALANS AYARLARI ICIN KULLANILAN MALZEMEDE KURSUN VAR,ONLAR ERITILDIGINDE,FAYDA VERIR,NE OLURSA OLSUN BU ERITME ESNASINDA CIKAN DUMAN TEHLIKELI DUMAN OLDUGUNDAN ASLA KAPALI ALANDA MUTFAKTA YAPILMAMASI GEREKIR.BU KALIPLARI BIZ HAZIR ALIYORUZ,IYI BIR KURSUN DOKMAK ESIT VE NET AGIRLIKTA OLMASI,FIRLATILDIGINDA UZAGA GITMESI DENGE AYARLARINI TAM YAPAR,ERITME ESNASINDA TAM ORTALANMALI VE FIR DONDU ORTADAN BATIRILMALIDIR....KURSUN MURSUN BAHANE (BALIK TUTMAK SAHANE,CUMADAN 3 GUNLUK BALIK TUTMAYA KACIYORUZ)37 KILOLUK MISINA ALMISIM,UZUN KAMIS ALMISIM,KING FISH PESINDEYIM,TONIK MEVSIMI BASLADI)
Yorumları: 55
Konuları: 4
eline sağlık abi. acaba bu kalıplardan bulabilecekmiyim izmirde. bu arada kamp ve balık fotolarını bekliyoruz. gidemiyoruz bari gönderdiklerinizle avunalım. şimdiden rastgele...
bence bu kaliplari bula bilirsiniz,cunku bu kaliplarin kursunlari turkiyede var,ben gulle kursunlarini sevmiyorm,belki star olanlari nadir olabilir ama sen bir arastir.derim.av icin 4 gozle bekliyoruz,hayirlisi bakalim
Yorumları: 55
Konuları: 4
abi yardımın için tşk ederim. ama bi şeye takıldım. fikir verirsen sevinirim.
hırsın oltalar için kullandığım çift taraflı fırdöndülü kurşunlar var. kendi kalıbımı nasıl yapacağım hakında bi fikir edindim ve kurşunlar bölümünde bi link verdim.
ilk fırdöndüde sorun yok. döküm ağzından ekleyeceğim. ama ikinci fırdöndüyü eklemek için kalıbın her iki tarafı içinde bi açık bulunması gerekiyor. döküm esnasında ikinci fırdöndü için açılacak delikten eriyik kurşunun dışarı akmasını nasıl engelleyecem.
uffff kaham durdu yaaaa
bu durum da ikinci fir dondunun etrefina kalin olmamak sureti ile folyo ile dolarsan zannederim bir sonuc alabilirsin
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
teşekkürler hako bakalım bulmaya çalışalım bunlardan
Yorumları: 845
Konuları: 15
kalıplar çok güzel ama burda yok
ben bulamadım çünkü
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Evet kalıplar çok güzel bunlardan bulmak zor olabilir.ama bu resimi bir kalıpçıya göstersek yapar gibi.Bence neden olmasın.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
kalıplarınızı alçıdan yaparsanız hem daha pratik hemde daha kolay olacaktır bilginize ....yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.... ama yazı ile tarif edilmez görmeniz ve tarif etmem lazın .....
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hako paylaşım için teşekkürler bu star yani yıldız kurşunun faydası nedir öğrenebilirmiyim?