Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapka yaptırsak nasıl olur?
Sevgili dostlar sitemizin kalitesini öne çıkaran sitemize özgü bir şapka yaptırsak sizce nasıl olur?

ŞAPKANIN MODELİ

Rengi beyaz ya da açık mavi.Önde sitenin logosu logonun üzerinde site adı logo altında team adı (Yalova team gibi). Arkasında ad soyad,kan grubu ve şehir adı.Yanlarda ise Türk bayrağı.

Fiyat konusunda herhangi bir araştırma yapılmadı.Tahminen sayıya göre 10-20 TL arasında olur diye düşünüyorum...

Bu konuyla ilgili görüş,öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Harika olur bence... ben iki tane alırım....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
bencede olabilir.. Şapkaya ihtiyacım var Smile
Bul
12-15 tl arası bu şapkalardan yaptırılabilir bu sene nivatr'de ki arkadaşlar yaptırdı düşünülürse oradan bağlantı için telefon alabilirim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Arkadaşlar Yalova'da bu işi yapan benim bildiğim iki yer var. Az önce fiyat almak için gittim fakat birinde şapka aparatı yokmuş yani yapamam diyorSnifsinf diğeride baskı yapıyor işleme değil yapılan bu baskı ileride çıkarmı bilmiyorum...

Sizlerden yardım ve görüş bekliyorum...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
şerpa yazdı:12-15 tl arası bu şapkalardan yaptırılabilir bu sene nivatr'de ki arkadaşlar yaptırdı düşünülürse oradan bağlantı kurulabilir

Bu şapkaların modelleri bence güzel ayrıca logo ve yazılar işleme arkadaşların görüşlerine göre irtibat kurulabilir...Seerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
arkadaşlar bunlar daha önce yapıldı yönetimin kontrolünde nihat abi herşeyi halletti, para toplama basım dağıtıma kadar Gulumse şimdi bu işte tecrübeli olduğu için nihat abiye sesleniyorum Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:arkadaşlar bunlar daha önce yapıldı yönetimin kontrolünde nihat abi herşeyi halletti, para toplama basım dağıtıma kadar Gulumse şimdi bu işte tecrübeli olduğu için nihat abiye sesleniyorum Seerf

Evet bencede Nihat abi bu işte tecrübeli bir organize yapar zannedersem... Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
bencede resimdeki şapkalar güzel fiyatta makul daha önce keşke karar alınıp org yetiştilseydi güzel olurduGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
güzel düşünce umarım hayata geçer bizde alırız.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şapka ödemesi için hesap bilgileri LeVrEkCi 203 31,501 01-06-2011, 16:00
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şapka ön talep LeVrEkCi 86 15,681 17-02-2011, 22:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  pc den video nasıl yükleye bilirim atilla206 4 1,724 14-06-2009, 00:34
Son Yorum: bucalıfikret
  NASIL AVLANIR ??? alien13 9 2,488 21-11-2007, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi
  bende tişört ve şapka İSTİYORUM BalıkcıSerdar 2 1,749 18-07-2007, 09:34