Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Hediye
Siteden akvaryumu olan bir arakdaşa 4 ad sarı prenses hediye etmek istiyorum. 1e1d 2 ad bilinmiyor 7 cm civarı bir sefer yavru alınmıştır. Bana ulaşan ilk kişiye vermek istiyorum.
Saygılar.
Davranışınız çok güzel Kamil abi, sitede ihtiyacı olan mutlaka vardır. Davranışınız için teşekkürler
Sazanları özledim...
Bul
Keşke ihtiyacı olan biri alsa. Ben bu işi hobi olarak yapıyorum.Akvaryum bolümüne işlerlik kazandırmak gerek.Nihat beye söylicem satş bölümüde açılsın.Bu bölümü işlevsel hale getirecez.
Saygılar.AlkisAlkisAlkis
İnşallah ihtiyacı olan biri alır. En uzun beslediğim balık sarı prensesti. 28 dişi 4 erkekli kolonim vardı benim de, 1 sene önce. Oldukça dayanıklı ve bu hobiye başlamak için iyi bir seçim olabilir. Bende bu bölüme biraz konu açıyım ne zamandır sınavlarımdan konu açamadım.
Sazanları özledim...
Bul
Ah bir de evde besleseniz. Ozaman ne kadar güzel bi şey olduğunu anlardınız. Bende 2 avaryum var. İçlerinde bir sürü değişik türler. Akşam geç karşılarına uyu.
Oh.
AlkisAlkisAlkis
bana tropehusları boyle vermemiştin ama oldumu şimdiSiyirdim
guzel davranış kamil bey tebrik ederim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ustam61 yazdı:HappyHappyIrmakta, gölde beslediğim yetiyor.Nayirolamazbirde evde besleyemem kimse kusura bakmasın.HeheHehe
işte bu sözü AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Umarım bu güzel hobiye başlamak için iyi bir fırsat olur.Tebrikler Kamilcim.Alkis
Bul
Tropheus yazdı:bana tropehusları boyle vermemiştin ama oldumu şimdiSiyirdim
guzel davranış kamil bey tebrik ederim.

Ozamanlar acemiydik biraz. Şimdi akvaryum hobisine yeni elemanlar kazandırmaya çalışıyorum. Sana bir balık sattım ama hala görüşüyoruz.İşin güzel tarafıda bu bence.
SAygılar.
AlkisAlkisAlkis
ustam61 yazdı:HappyHappyIrmakta, gölde beslediğim yetiyor.Nayirolamazbirde evde besleyemem kimse kusura bakmasın.HeheHehe
bir de amatör balıkçılara kızarlar, cebimizden para veripte besliyoruz onları ,hindi ciğerleriyle değilmi Hayrettin abiHappyHappyAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi