Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlar ile sabah kahvesi
28/3/2010...Fener limani
Saat 09:30...Ayhan ile Fener limaninda bulustuk.Programimizda mercanlari sabah kahvesineKahve davet etmek vardi.Yanimiza 200 davetiye(mamun)almistik.
Saat 10:00...Meramiza capamizi attik,kahvelerimizi yaptik.Asansorleri (oltalari)dibe indirdik.Her asansorde 2 davetiye(mamun) vardi.15 Dakika gecmisti ki oltamin birini kontrol etmek icin yukari aliyordum,orta katlardan(orta sulardan)asansore bir misafir bindi.Ilk gelen balik uskumruydu.Balik seyrek vuruyorduSnifsinf.Fakat davetiyeyi alan mercan,asansore binip,muhabbetimize katiliyordu.Deniz-hava hersey guzeldiSeerf.
Saat 13:00...Gundogudan cikan ruzgar ,hizini arttirmaya basladiHi.Bu kadar yeterli dedik,kalan davetiyeleri(mamunlari)baliklara hediye edip,limana ciktik74.
NOT:Davetiyelerimizi kabul eden mercanlara tesekkur eder,davetiyelerimizi ulastiramadiklarimizdan ozur dilerizAffet.

Sizlerede bol muhabbetli balikciliklar dilerim.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abi sen işi bilmiyorsun yanına alacan misss gibi türk kahvesini bak 2 misli misafirin olacak Siyirdim,
bereketli olsun faruk abi ,denizde harikaymış,rastgele AlkisSeerf
Bul
Tebrikler Faruk abi,, sen bi bardak kahveye kandırmışsın mercanları, ahtapot bedavayamı geldiSiyirdim,bu arada deniz de çarşaf gibiymiş,,umarım keyfiniz kaymaklı ekmak kadayıfı tadındadır , afiyet olsun abiAlkisSeerf
Bul
Faruk dün kahve tiryakilerini görmüştüm ama av çok güzel olmuş be abicim. Kimbilir ne güzel boğuldular ve süslenildi. Anlat bakalımSeerf Ahtapotlara aspirin verdin mi? Bak Yalçın kızar sonraBoboBobo
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi sen işi bilmiyorsun yanına alacan misss gibi türk kahvesini bak 2 misli misafirin olacak Siyirdim,
bereketli olsun faruk abi ,denizde harikaymış,rastgele AlkisSeerf
tesekkurler Nihat..kahve dedinde,bana cumartesi aksami basima gelenleri hatirlattin..yoklama konusunda
http://www.amatorbalikci.net/showthread....2&page=765
cevap 7644 ve 7646..Ismail (bahriyeli0ile yaptigimiz muhabbete bir bak istersen...
gece saat 23:00 ten sonra eger turk kahvesi veya nescaffe icersem bende uyku yok
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
realdeath yazdı:Tebrikler Faruk abi,, sen bi bardak kahveye kandırmışsın mercanları, ahtapot bedavayamı geldiSiyirdim,bu arada deniz de çarşaf gibiymiş,,umarım keyfiniz kaymaklı ekmak kadayıfı tadındadır , afiyet olsun abiAlkisSeerf
tesekkurler Omer..
ahatpotlar kehveyi pek begenmedilerSiyirdimHappy
deniz av saatlerimizde cok guzeldi..fakat oglen bir patladi ki sorma...
ALTAYLI yazdı:Faruk dün kahve tiryakilerini görmüştüm ama av çok güzel olmuş be abicim. Kimbilir ne güzel boğuldular ve süslenildi. Anlat bakalımSeerf Ahtapotlara aspirin verdin mi? Bak Yalçın kızar sonraBoboBobo
tesekkurler Ercan abi..
abi gereken yapildi..
sadece ahtapotlari buzluga koydum..
uygun bir zamanda suslenmeye malzeme olarak hazirda bekliyorlar..
aspirin olayini unutmadimSiyirdim..
Bul
Abicim harikalar diyarından manzaralar ve balıklar, süpersiniz. tebrikler, afiyet olsun.AlkisGulumseSeerf
Bul
murki yazdı:Abicim harikalar diyarından manzaralar ve balıklar, süpersiniz. tebrikler, afiyet olsun.AlkisGulumseSeerf
tsekkurler Murat...cok sagol
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat..kahve dedinde,bana cumartesi aksami basima gelenleri hatirlattin..yoklama konusunda
http://www.amatorbalikci.net/showthread....2&page=765
cevap 7644 ve 7646..Ismail (bahriyeli0ile yaptigimiz muhabbete bir bak istersen...
gece saat 23:00 ten sonra eger turk kahvesi veya nescaffe icersem bende uyku yok
ah be faruk abi levrekçinin kapasite düştü bu aralar siteyi takipte baya formsuzum ama az kaldı eski düzenime girdimmi buradayım herdaim Gulumse
Bul
abim eline ignene saglık yıne dokturmüşsün sen de olmasan biz ne yaparız arada sırada balık goruyoz sayende tebrıkler.AlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baba oğul sabah suyu maceratorr 0 850 30-04-2016, 14:07
Son Yorum: maceratorr
  Fırtına ve yağmur öncesi,3 saatlik sabah suyu ishak BALLICA 25 4,292 14-12-2012, 20:24
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğazda Sabah İstavriti dagistan 36 4,530 23-09-2012, 21:43
Son Yorum: dagistan
  01-9-2012 Bu sabah maltepe sahil caner1405 4 1,759 01-09-2012, 22:53
Son Yorum: caner1405
  sabah suyu 2,8 kg lüferci1907 30 5,399 05-06-2011, 16:47
Son Yorum: ANTALYALI07
  Nİsanda sabah sirtisi. rauf 16 3,815 30-04-2010, 07:13
Son Yorum: rauf
  Sabah sırtısında KARETTA-KARETTA!(VİDEO) rauf 18 4,454 30-12-2009, 16:28
Son Yorum: rauf
  Yeniçiftlik yar mercanlar eşref sürek 34 5,050 16-11-2009, 21:42