Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site Hakkında
Sevgili üyeler dostlarım abilerim, bilindiği gibi bir aydır garip bir sorunla karşı karşıyayız. Bölgesel siteye bağlanamama sorunu Rolleyes evimle işimin arası 3 km ama evden kesinlikle siteyi açmıyor. Ve herkes bu sorunu yaşıyor maalesef. Yönetim olarak bu sorunu en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz yeni server sağlayıcı arayımış var şu anda bulunsa bile bunun teferuatı epey uzun. Ama kesin çözüm getirecek bir işlem. Bu süreç içerisinde herkesten anlayışlı olmasını bekleyoruz Gulumse Bu siteyi hep birlikte bu dostluklarla bir araya getirdik gittiği başka şehirde amatorbalikci.net ailesinden birini görmeden çayını içmeden geçmiyor kimseAlkis Ben inanıyorumki bu süreçte herkes sabırlı ve anlayışlı olacaktır. Şimdiden herkese teşekkürler, amatorbalikci.net yönetimi.

geçici olarak şu şekilde siteye bağlanabilirsiniz.
Google'nin dns'sini kullanmak.
DNS ayarlarında 8888 ve 8844
[Resim: 21ct955.png]
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bu soyledılerının haricinde bişey dusunmedım zaten muratcım. bahadır abının dedıklerını dun aksam uyguladım bı sorun kalmadı gıbı tavsıye ederım. kolay gelsın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
iyi günde kötü günde boşuna dememişler Gulumse,sorun hepimizin sorunudur en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz.
bu arada facebook tada sitemizin gurubu var olası kopukluklarda oradanda iletişme geçebiliriz.
Bul
bende şu an sorun yok .olursada bunu denerim Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Aynen DNS ayarlarını değiştirdikten sonra. Harika bir şekilde siteye giriyoruz. Giremediğim günlerde stres yapıp kalbini kırdığım arkadaşlarım & abilerim varsa kusuruma bakmasınlar. Hiç bir menfaat olmadan, samimi dostluklarla her türlü bilgiyi, zamanı ve sevgiyi paylaşan tüm site üyelerinin gözlerinden öpüyorum. Sürçü lisan ettiysem affola. 76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Sorun yaşayan arkadaşlara yararlı olabilir,konuyu güncel tutalım..
Ben bugün için hiçbir dns değişikliğine gerek kalmadan (normal) giriş yapabildim.Bir süre konuyu izleyelim sorun yaşadığımda deneyeceğim.Olumlu sonuç çıkarsa burada paylaşırım..
(En azından sorunumuzu tesbit edip kökten halledene kadar arkadaşlar)

Yukarıda verilen dns no.larını deneyen arkadaşlarımız sonuçlarını burada paylaşırsa çok yararlı olacaktır..
Atakan arkadaşımız neticeyi yazmış,kendisine teşekkür ederiz ,tesadüf olup olmadığından emin oluruz..
Bahadır Sarıca,Mavruşgil,Levrekci ve Tropheus arkadaşlarımız da bu değişikliği yapmış olup şimdilik sorun yaşamadıklarını bildirmişlerdir..

(DNS ayarlarına nereden ulaşacağımız konusu http://www.amatorbalikci.net/showthread....post277365 linkinde 5 nci mesajda açıklanmış.XP,Vista,Windows 7 gibi gibi işletim sistemlerinde bu menüye ulaşmak küçük farklılıklarla aynı.)
Aşağıda 10 ncu mesajda daha detaylı açıklamalar var arkadaşlar..
Bul
Yaklaşık 2 gündür evde bu DNS ile giriyorum ve hiç problemsiz eskisinden daha hızlı işlem yapıyorum, az önce iş yerimde normal DNS adresini otomatik ile al ile denedim ve giriş yapamadım yukarıdaki 8.8.8.8--8.8.4.4 ile girdim ve şu an problemsiz çalışıyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Aynen DNS ayarlarını değiştirdikten sonra. Harika bir şekilde siteye giriyoruz. Giremediğim günlerde stres yapıp kalbini kırdığım arkadaşlarım & abilerim varsa kusuruma bakmasınlar. Hiç bir menfaat olmadan, samimi dostluklarla her türlü bilgiyi, zamanı ve sevgiyi paylaşan tüm site üyelerinin gözlerinden öpüyorum. Sürçü lisan ettiysem affola. 76
Aynen Atakan hocam varsa kusurumuz bende özür dilerim, herşey bağlanamama stresinden kaynaklanıyordu..Seerf
Bul
Aakadaşlar Google DNS'ye devam.
Olay bitmiştirWinkBig Grin
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Windows 2000 veya XP kullananlar için adım adım DNS değiştirmek (resimli):

http://www.programlar.com/tr/egitim/ipucu/windows-un-dns-ayarlarini-degistirmek/#0HGDSJMPWDSLQDaChLA,09QAdJ6Pw3PJ6HA6VLA

Vista veya Windows7 kullananlar için DNS değiştirmek (resimli):

http://www.programlar.com/tr/egitim/ipucu/windows-un-dns-ayarlarini-degistirmek/_2/#0I84wEaS98oA109,0DZ8q2W1wKA

Kolay gelsin arkadaşlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,813 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  diğer forumlar hakkında LeVrEkCi 95 10,184 27-06-2012, 15:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,665 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,890 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam