Yorumları: 266
Konuları: 16
Haftaiçi şirketten bir arkadaşla Cumartesi sabahı galata köprüsüne gitmek için sözleştik. Uzun zamandır yoğun işlerden vakit bulup gidemediğim için sabah 4:30 ' da uyandım, saat 5' tede arkadaşın kapısına dayandım
Köprüye ulaşıp kendimize yer bulup takımları suya indirdik. 2 kere alttan geçen tekne takımı aldı götürdü

ama pes etmeyip yeni takım hazırlayıp ava devam ettim. Öğlene doğru balık avını noktalayıp eve döndüm. 750 gr. kadar istavrit tutum.
Köprü üzerinde kefal avlayan 3-4 kişi vardı. 1 tanede mırmır gördüm.
Haftaya cmt sabahı tekrar gitme niyetindeyim. bu sefer çektiğim balıkların resminide ekleyeceğim.
Not: Balıklar dün akşam yenilip hazmedilmiştir
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
İlk önce bereketli olsun arkadaşım sonrada afiyet olsun.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bir başka oluyor galata köprüsünde balık avı seyri bile ayrı bir zevk.sizlere rastgele
Yorumları: 649
Konuları: 57
bir hayaldir benim için
Galata Köprüsünden olta salamak.
İnşallah gerçekleştiririm.
resimlerinizi de bekliyorum.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
inşallah haftaya sende çeşit yaparsın
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ya imkan olsada şu galata köprüsünden bir olta sallasam.nerdeeeeeeee.
Yorumları: 266
Konuları: 16
Teşekkürler arkadaşlar.
Haftaya resimlerinide çekip yollarım inşallah.
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
avcıhakan yazdı:bir hayaldir benim için
Galata Köprüsünden olta salamak.
İnşallah gerçekleştiririm.
resimlerinizi de bekliyorum.
aynen sana katılıyorum orada balık tutanları görüyoruz tvde imreniyorum
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bol şanslar güzel av olmuş.....bu aradada afiyet olsun

rastgele.....
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
selam arkadaşım..o kadar erken gitmenize rağmen yer bulamadınız ha...köprünün ortaya yakın yerleri bu tür talihsizliklere neden olyor...ama biraz daha ayaklara yakın olmak daha iyi olurdu..millet sabahlıyor..yeri kapmasınlar diye..tabi bende çok yaptım bunu,balık olduğu zaman....birde o bölge daha iri balık yapıyo..kıyıya yanaştıkça balık ufalıyo..bende bugün öğlen geçtim köprünün eminönü tarafıdan attım..1.5-2 kilo kıreçe yakaladım..birde soğuğu yedim...baya üşümüşüm..6 gibi dndüm eve...tam ben giderken 3-4 kişi benim olduğum yere oltalarını koydu ayağa yaın yer...neye atacaksınız dedim..valla palamut,mırmır alıyolarmış gece..dün akşam lüfer almışlar...adam belki beni kekledi..mırmıra tamam,palamutta olabilir..fakat lüfere pek inanmadım..neyle yakalıyosunuz dedim..tırıvırı dedi..yasak değilmi dedim..yasak ama atıyo herkes dedi..abi dedim koparmada dedimbalıkları katletmeyelim...adamın sesi çıkmadı tabi...diyecek bişey yok...yapmamak lazım bu işleri...neyse arkadaşı paylaşım için teşekkürler..sdaygılar rastgele..