Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekmili Birden KONULARIM (VİDEO)
MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi tekmili birden Smile muhteşem görüntüler paylaşım için teşekkürler.

naxos 5 yazdı:paylaşım için teşekkürler.Alkis

uzman42 yazdı:Güzel avlar güzel videolar emeklerinize sağlık tebrik ederim...Alkis

orhanekmekci yazdı:Teşekkürler üstadAlkisbereketli avlarının devamını dilerim.Rastgele.

tahsinmersin yazdı:rauf abim videolarını seyrettim,çok güzel görüntüler olmuş.Alkis
ellerine emeklerine sağlık.Gulumse

aygroup yazdı:Ellerine sağlık Rauf Usta..

Teşekkürler..

ALTAYLI yazdı:Rauf kaptan herbiri derslik keyifler elinize sağlık daha bereketli günlereSeerf

Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Rauf abi,
Sizin av maceralarınızı ve videolarınızı özlemiştik.Ellerinize sağlık.Alkis
Site giriş problemini bir çok arkadaşımız bugünlerde yaşamakta. Server ile ilgili bir problemimiz oldu. Sanırım bu günlerde düzeltilmek üzere.
Umarım bundan sonra böyle bir problem yaşamayız.
Selamlarımla...

murki yazdı:Sayın balıkçım, sevgili üstadım, değerli Rauf abiciğim, ellerine kollarına sağlık, tebrikler ve teşekkürler. AlkisSaygı ile rastgele.
Girebilseydim teker teker iyi olucaktı neyse gec olsun da sıcaklıklar kaybolmasın.Kaliba artık düzeldi giriş durumları herkeze cok selamlar rastgelsin.
Emeklerine sağlık Rauf abi,videoları zevkle izledim..
Bul
Lakerda yazdı:Emeklerine sağlık Rauf abi,videoları zevkle izledim..
Merhaba mehmet görüşmeyeli epey oldu selamlar.
sabah sabah gözüm açıldı sayende rauf abi eline emeğina sağlık uğraşıp bu güzellikleri bizlerle paylaşmışsın güzelde olmuş,
jig ile av sanıyorum bizim orada pek iş yapmaz yada ancak derinlerde deneme yapmak lazım bu av şekli her geçen gün yayılıyor bu yaz derinde deneme yaparım bakalım neler gelecek.
teşekkürlerAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:sabah sabah gözüm açıldı sayende rauf abi eline emeğina sağlık uğraşıp bu güzellikleri bizlerle paylaşmışsın güzelde olmuş,
jig ile av sanıyorum bizim orada pek iş yapmaz yada ancak derinlerde deneme yapmak lazım bu av şekli her geçen gün yayılıyor bu yaz derinde deneme yaparım bakalım neler gelecek.
teşekkürlerAlkis
Haklısın Nihat şöyledik inen yamac veya kaya diplerinde en az 30-50 metrelerde yapılabilecek av şekli ama sonar balık bulucuda şart yoksa corum amelesi gibiHappysalla dur öğreninceye kadar işin tekniğini biraz zaman alıcak gibi.
Not= dün akşam saat 23-24 arası siteye giremedim Eyvah yine bişi oldu giremedim diye üzülürken şimdi iletiye tıkladım actı akşamları emniyetemi alıyorsun Nihatcım her halde baya düşmanımız varMahcupselamlar.
rauf yazdı:Haklısın Nihat şöyledik inen yamac veya kaya diplerinde en az 30-50 metrelerde yapılabilecek av şekli ama sonar balık bulucuda şart yoksa corum amelesi gibiHappysalla dur öğreninceye kadar işin tekniğini biraz zaman alıcak gibi.
Not= dün akşam saat 23-24 arası siteye giremedim Eyvah yine bişi oldu giremedim diye üzülürken şimdi iletiye tıkladım actı akşamları emniyetemi alıyorsun Nihatcım her halde baya düşmanımız varMahcupselamlar.
yok rauf abi sitede bir sorun var daha bulamadık bulmaya çalışıyoruz olmadı server ı kıbrıstan istanbula alacağız bu ara baya sıkıntı oldu bu iş,
bende dün gece giremedim bakalım çözeceğiz inşallah.
selamlar Gulumse
Bul
Rauf abi,hepsi birbirinden guzel avlarAlkis..paylasim icin tesekkurlerSeerf
ozellikle jig ile av cok dikkatimi cektiHi,bizim yapmadigimiz bir av sekli..
bol balikli avlar dilegim ile.
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok rauf abi sitede bir sorun var daha bulamadık bulmaya çalışıyoruz olmadı server ı kıbrıstan istanbula alacağız bu ara baya sıkıntı oldu bu iş,
bende dün gece giremedim bakalım çözeceğiz inşallah.
selamlar Gulumse
İşiniz hakkaten zor kolay gelsin.

Albatros-gr yazdı:Rauf abi,hepsi birbirinden guzel avlarAlkis..paylasim icin tesekkurlerSeerf
ozellikle jig ile av cok dikkatimi cektiHi,bizim yapmadigimiz bir av sekli..
bol balikli avlar dilegim ile.
rastgele
Benim de ilgimi cekti yaa ne zaman denerim Allah bilir.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,596 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) rauf 33 5,303 17-01-2012, 23:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 2,961 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,519 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 5,977 06-05-2011, 05:42
Son Yorum: rauf
  BİR AV GÜNÜM(video) rauf 15 3,537 20-11-2010, 10:15
Son Yorum: bahriyeli
  10.10.2010 Çameli alabalık avımız(Kamera gözlükle çekilen video) alperburdur 30 7,971 26-10-2010, 22:42
Son Yorum: alperburdur
  Paragat avi (video) Albatros-gr 79 21,540 28-01-2010, 12:02
Son Yorum: LeVrEkCi
  Sabah sırtısında KARETTA-KARETTA!(VİDEO) rauf 18 4,303 30-12-2009, 16:28
Son Yorum: rauf
  MACO nun Şansına (video) rauf 17 3,577 30-11-2009, 00:54
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi