Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işte malzemelerim
Reis malzemelerin değeri su boyunda anlaşılıyor eve getirdinmi kimse yüzüne bakmıyor Wink
Hep aynı bir yayıldıkmı evde toplaması 2 saat sürüyor..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bir toplayabilsekMahcup senede bir gün derlerya ancak o kadar işte Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ahmet bendeki malzemelerle av bayii açabilirsin bunlar buradakiler daha sivasdaki yayın oltaları ile sazan oltaları var hepside takım kamışlı makaralı Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
orhan abi bu sefer bişi gelmemiş hediyeliklerin dışındaSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil Bey...

Malzemelerin hepsi çok güzel..Kazasız belasız avlarda kullanmanızı dilerim..

İzninizle naçizane bir kaşık tavsiye edeyim..Resmini gönderdiğim kaşık son derece verimli bir kaşıktır.Suda düzensiz dolfin hareketi yaptığından dolayı etki alanı bir km uzaklığa kadar ulaşır.Frekans ölçümleri neticesinde ,çekenin ustalığı ile beraber bu kaşığın turna avında rakipsiz olduğu kabul edilmiştir.

Ülkemizde pek fazla kullanılan bir model değildir.Benim de en çok verim aldığım kaşıklardan biridir.Denerseniz memnun kalacağınızı tahmin ediyorum..

Rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi bu sefer bişi gelmemiş hediyeliklerin dışındaSiyirdim
Sorma ya Kamil,bu komşuya bi haller oldu bugünlerdeHappy
Bornova - izmir
Bul
maşallah maşallah malzemeci dükkanını geçmişsin kamil
güzel avlarda kullanma dileğiyle rast gele.Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Budur;

[Resim: attachment.php?attachmentid=24775&stc=1&...1266759394]

Kamil ILIPINAR yazdı:Happy yok adamım kodu yok ama prostrike marka belki böylede bulabilirsin 76

Kamil abicim senin kandırıcı;
Strike Pro R114OB 7,5 cm 'miş. Saolsun sevgili Eren(doktor) ilgilenmiş bulmuş bana bildirdi. Kendisine buradan da teşekkür ederim.Alkis
Sahteleri aldığında marka kod ve kendisini fotoğraflarsan ileride kaybettiğinde veya yenisini almaya niyetlendiğinde sana da faydası olur. Benden tavsiye, karar senin.Bobo
Selamlarımla....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhanekmekci yazdı:Sorma ya Kamil,bu komşuya bi haller oldu bugünlerdeHappy
Komsuda kriz var abi..kriz...Snifsinf
ne gonderelim kiSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasap100 yazdı:Kamil abicim senin kandırıcı;
Strike Pro R114OB 7,5 cm 'miş. Saolsun sevgili Eren(doktor) ilgilenmiş bulmuş bana bildirdi. Kendisine buradan da teşekkür ederim.Alkis
Sahteleri aldığında marka kod ve kendisini fotoğraflarsan ileride kaybettiğinde veya yenisini almaya niyetlendiğinde sana da faydası olur. Benden tavsiye, karar senin.Bobo
Selamlarımla....

bahadır benim öyle fazla bir uğraşım yok rapalayla genelde mepss atarım fakat bazen lazım olur oda benim için pek farketmiyor bakıyorlar ben gelmişim hemen atlıyor turnalar ne attıysamHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta balıkçılığı malzemelerim.... ANTALYALI07 17 5,427 04-05-2007, 13:51
Son Yorum: Muptela

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi