Geçtiğimiz hafta şanslı arkadaşlarımız kurtlarını dökerken ben kurtlandımhafta sonu met.fırtına uyarısı verince dün akşamdan mekana geldim hiç olmassa cuma gününü değerlendireyim dedim.Sabah erkenden kalktım şansa bak evde elektrik sorunu varelektrikçi geldi gitti deyinceye kadar öğleyi yaptım oniki gibi avlağa vardım.Saat 15de güneşli güzel hava kapandı rüzgarda güneyden hızını artırınca bende kıyıya
Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele
Bu senede güney rüzgarları çok güçlü estiğinden bahcemde ayakta kalanlardan bir iki foto ekledim.
1-Nergisler
2-limon ağacımda bir tek limon kaldı
3-papatyalar
4-bu yaramaz bugün balığı kancadan benden önce çıkarmaya çalıştı
5-mercan balığı
6-günün hasılatı
Orhan abi,oncelikle gunu cok guzel degerlendirmissin..ufak aksakliga ragmen(elektrik sorunu)..
baliklar super...afiyet olsun
sadece ilk fotoda,sol altta tekire(kedi) haksizlik yapmissin,neden onuda kareye dahil etmedin...
mercanli fotoda ruzgar hizini arttirmadan olmasi gerek,deniz guzel gozukuyor...
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Bizim buralarda da hafta sonu rüzgar şiddetli esecek diye gösteriyor, gözümüz hep hava raporlarında.
Sayfaları her açışta rüzgarın biraz daha hızını kesmesini ümit ediyoruz ama raporlar hep aynı.
Sen bu fırsatı iyi kullanmışsın.3 saat içinde güzel balık almışsın. Tebrikler.
Afiyet olsun.
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,oncelikle gunu cok guzel degerlendirmissin..ufak aksakliga ragmen(elektrik sorunu)..
baliklar super...afiyet olsun
sadece ilk fotoda,sol altta tekire(kedi) haksizlik yapmissin,neden onuda kareye dahil etmedin...
mercanli fotoda ruzgar hizini arttirmadan olmasi gerek,deniz guzel gozukuyor...
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
Aksaklık hala giderilmedi Farukbuzdolabı devreye girdimi pc kapanıyobalığa çıkacam diye adamın kafasını şişirdimkalanı yarına.Tekire gelince elimdeki foto mak.nı yiyecek sandı garibim ne şakrabanlık yaptımercanın olduğu foto reklamları izlediniz gibi bişi çok geçmeden hava kapadı rüzgarda artıncaburada paylaşmadım on gün öncede ben balığa devam ederim dedim kendimi zor attım kıyıya,kıyıya gelincede dalga benim tekneyi alaşağı etti teknede ne var ne yok iptalanlayacağın fazla kafa tutmaya gelmiyo bu denizeteşekkür ederim
oooo Orhan baba bırak bu mütevaziliği yav.balığın belini kırmışsın.
sabahki balıkları allah elektrik işini bahane ettirip korumuş.yoksa sabahki balıklarda sepete gidicekti.
avların her daim bol olsun,ellerine sağlık.
orhanekmekci yazdı:Aksaklık hala giderilmedi Farukbuzdolabı devreye girdimi pc kapanıyobalığa çıkacam diye adamın kafasını şişirdimkalanı yarına.Tekire gelince elimdeki foto mak.nı yiyecek sandı garibim ne şakrabanlık yaptımercanın olduğu foto reklamları izlediniz gibi bişi çok geçmeden hava kapadı rüzgarda artıncaburada paylaşmadım on gün öncede ben balığa devam ederim dedim kendimi zor attım kıyıya,kıyıya gelincede dalga benim tekneyi alaşağı etti teknede ne var ne yok iptalanlayacağın fazla kafa tutmaya gelmiyo bu denizeteşekkür ederim
snin foto makinasinin uzerinde kesin mercan kokusu vardir..ondan tekir,sakrabanliklar yapmistir
iste dedigin gibi kiyiya cikarken,kotu havada (ozellikle lodos)boyle tehlikeli oluyor..umarim motora bir sey olmamistir..iceridekileri kuruttuktan sonra,olay cozulur zannedersem...gecmis olsun Orhan abi..baska zamanda boyle mevzularda yazmistik..
durumlari zorlamaya gelmiyor..
ama ne yapacaksin iste...
bu aksam sen taze baliklar ile suslenip, bir yorgunluk atarsin..artik..
afiyetler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]