Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cumanın balıkları
Geçtiğimiz hafta şanslı arkadaşlarımız kurtlarını dökerken ben kurtlandımHappyhafta sonu met.fırtına uyarısı verince dün akşamdan mekana geldim hiç olmassa cuma gününü değerlendireyim dedim.Sabah erkenden kalktım şansa bak evde elektrik sorunu varHadiordanelektrikçi geldi gitti deyinceye kadar öğleyi yaptım oniki gibi avlağa vardım.Saat 15de güneşli güzel hava kapandı rüzgarda güneyden hızını artırınca bende kıyıyaSiyirdim
Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgeleSeerf
Bu senede güney rüzgarları çok güçlü estiğinden bahcemde ayakta kalanlardan bir iki foto ekledim.
1-Nergisler
2-limon ağacımda bir tek limon kaldı
3-papatyalar
4-bu yaramaz bugün balığı kancadan benden önce çıkarmaya çalıştı
5-mercan balığı
6-günün hasılatı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan abi,oncelikle gunu cok guzel degerlendirmissin..ufak aksakliga ragmen(elektrik sorunu)..
baliklar super...afiyet olsunSeerf
sadece ilk fotoda,sol altta tekire(kedi) haksizlik yapmissin,neden onuda kareye dahil etmedin...Siyirdim
mercanli fotoda ruzgar hizini arttirmadan olmasi gerek,deniz guzel gozukuyor...
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
OOoo,, Orhan abiciğim martılarada yeter, sanada, banada. maşallahın var. Yem olarak sadece sülünezmi kullandın, afiyet şeker olsun.
Bul
Bizim buralarda da hafta sonu rüzgar şiddetli esecek diye gösteriyor, gözümüz hep hava raporlarında.
Sayfaları her açışta rüzgarın biraz daha hızını kesmesini ümit ediyoruz ama raporlar hep aynı.
Sen bu fırsatı iyi kullanmışsın.3 saat içinde güzel balık almışsın. Tebrikler.
Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın resim paylaşım güzel eline emeğine sağlık saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
orhan baba döktürmüşşün yine maşallah brawo daha bollarına rastgele...
ASLIN NEYSE NESLİNDE O KARDEŞŞŞŞŞŞ
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,oncelikle gunu cok guzel degerlendirmissin..ufak aksakliga ragmen(elektrik sorunu)..
baliklar super...afiyet olsunSeerf
sadece ilk fotoda,sol altta tekire(kedi) haksizlik yapmissin,neden onuda kareye dahil etmedin...
mercanli fotoda ruzgar hizini arttirmadan olmasi gerek,deniz guzel gozukuyor...
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
Aksaklık hala giderilmedi FarukHadiordanbuzdolabı devreye girdimi pc kapanıyoSiyirdimbalığa çıkacam diye adamın kafasını şişirdimHappykalanı yarına.Tekire gelince elimdeki foto mak.nı yiyecek sandı garibim ne şakrabanlık yaptıBobomercanın olduğu foto reklamları izlediniz gibi bişi çok geçmeden hava kapadı rüzgarda artıncaSiyirdimburada paylaşmadım on gün öncede ben balığa devam ederim dedim kendimi zor attım kıyıya,kıyıya gelincede dalga benim tekneyi alaşağı etti teknede ne var ne yok iptalSnifsinfanlayacağın fazla kafa tutmaya gelmiyo bu denizeHappyteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
murki yazdı:OOoo,, Orhan abiciğim martılarada yeter, sanada, banada. maşallahın var. Yem olarak sadece sülünezmi kullandın, afiyet şeker olsun.
Bu sefer taze sülünez kullandım Murat,teşekkür ederimSeerf

doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın resim paylaşım güzel eline emeğine sağlık saygılar.Alkis76
Teşekkür ederim ErenSeerf

claver_35 yazdı:orhan baba döktürmüşşün yine maşallah brawo daha bollarına rastgele...
Hadi bakalım sıra sende FahrettinAlkisteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
oooo Orhan baba bırak bu mütevaziliği yav.balığın belini kırmışsın.
sabahki balıkları allah elektrik işini bahane ettirip korumuş.yoksa sabahki balıklarda sepete gidicekti.
avların her daim bol olsun,ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
orhanekmekci yazdı:Aksaklık hala giderilmedi FarukHadiordanbuzdolabı devreye girdimi pc kapanıyoSiyirdimbalığa çıkacam diye adamın kafasını şişirdimHappykalanı yarına.Tekire gelince elimdeki foto mak.nı yiyecek sandı garibim ne şakrabanlık yaptıBobomercanın olduğu foto reklamları izlediniz gibi bişi çok geçmeden hava kapadı rüzgarda artıncaSiyirdimburada paylaşmadım on gün öncede ben balığa devam ederim dedim kendimi zor attım kıyıya,kıyıya gelincede dalga benim tekneyi alaşağı etti teknede ne var ne yok iptalSnifsinfanlayacağın fazla kafa tutmaya gelmiyo bu denizeHappyteşekkür ederimSeerf
snin foto makinasinin uzerinde kesin mercan kokusu vardir..ondan tekir,sakrabanliklar yapmistirSiyirdim

iste dedigin gibi kiyiya cikarken,kotu havada (ozellikle lodos)boyle tehlikeli oluyor..umarim motora bir sey olmamistir..iceridekileri kuruttuktan sonra,olay cozulur zannedersem...gecmis olsun Orhan abi..baska zamanda boyle mevzularda yazmistik..
durumlari zorlamaya gelmiyor..
ama ne yapacaksin iste...
bu aksam sen taze baliklar ile suslenip, bir yorgunluk atarsin..artik..
afiyetler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma gecesi balıkları erdekli yücel 11 1,908 19-05-2014, 22:02
Son Yorum: nihatkr
  yalovanın balıkları... kaya 15 2,269 15-01-2012, 23:52
Son Yorum: ufuktan26
  tuzlanın balıkları.... kaya 21 3,402 05-01-2012, 00:24
Son Yorum: eşref sürek
  yeni yılın ilk balıkları orhanekmekci 36 5,467 22-05-2010, 10:38
Son Yorum: orhanekmekci
  şubatın ilk balıkları orhanekmekci 40 7,397 13-02-2010, 01:57