Bir süredir soğuk algınlığı nedeniyle eve kapanıp kaldım,biraz kendimi iyi hissedince kendimi dün akşam mekana attım.Bu sabah hazırlıklarımı yaptıktan sonra teknenin yanına,sabah çok soğuk olan hava benim denizle buluşacağım saatlerde rüzgarın güneye dönmesiyle ılınmaya başladı.İlk yakın mercan avlağında bir iki karagözden başka bi şey yok toplandım biraz daha açıktaki mercan avlağına havada iyice ısındı yazdan kalma bir gün yaşıyorduk diyordum saat 15.30 dan sonra rüzgar kuzeye döndü hava birden soğumaya başladı ben daha fazla duramıyacağımı anlayınca toplanıp kıyıya geldim.Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
abi, diyecek ve yazacak birşey bulamıyorum. gözüm korktu. biz burada kapalı alanda bile donarken, siz denizin içindesiniz. yoksa abi battaniyeye sarılıp mı avlanıyorsun. . bu işte bir iş olmalı. tebrikler
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
naxos 5 yazdı:abi, diyecek ve yazacak birşey bulamıyorum. gözüm korktu. biz burada kapalı alanda bile donarken, siz denizin içindesiniz. yoksa abi battaniyeye sarılıp mı avlanıyorsun. . bu işte bir iş olmalı. tebrikler
Sabah çok soğuk olan hava sonra ısındı hemde ne ısınmasoğuğa karşı önlem aldım almasınadaterleyince üzerimdekilerinide çıkaramadım,ne zaman rüzgar kuzeye döndü işte o zaman kıyıya kaçma zamanı geldiğini anladım
teşekkür ederim Hakan
vay Orhan abi...helal vallahi..bravo dogrusu
ilk fotodaki teknenin av icin hazir,haline baktim,baktim...daldim gittim..kiskanmadim desem yalan olur...
baliklar cesit cok guzel afiyet olsun
bu arada kosteklerini de yeni yapmissin,mercanli fotoda gozukuyor...bereketli olsun
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]