Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şubatın ilk balıkları
Bir süredir soğuk algınlığı nedeniyle eve kapanıp kaldım,biraz kendimi iyi hissedince kendimi dün akşam mekana attım.Bu sabah hazırlıklarımı yaptıktan sonra teknenin yanına,sabah çok soğuk olan hava benim denizle buluşacağım saatlerde rüzgarın güneye dönmesiyle ılınmaya başladı.İlk yakın mercan avlağında bir iki karagözden başka bi şey yok toplandım biraz daha açıktaki mercan avlağına havada iyice ısındı yazdan kalma bir gün yaşıyorduk diyordum saat 15.30 dan sonra rüzgar kuzeye döndü hava birden soğumaya başladı ben daha fazla duramıyacağımı anlayınca toplanıp kıyıya geldim.Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Yem Confusedülünez-sardalya
Olta :üçlü mercan takımı,hırsızlı
kanca :1251-4

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
abi, diyecek ve yazacak birşey bulamıyorum. gözüm korktu. biz burada kapalı alanda bile donarken, siz denizin içindesiniz. yoksa abi battaniyeye sarılıp mı avlanıyorsun. Siyirdim. bu işte bir iş olmalı. tebriklerAlkisAlkisAlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
AlkisAlkisAlkisorhan abicim tebrik ederim biz soğuk deyip titrerken sen taze taze tavalıkları çıkarmışsın afiyet olsunSeerf
Bul
bereketli olsun orhan abicim maşallah sana tavalıkları almışsın afiyet şeker olsun rastgele.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
AlkisTebrıkler Orhan Abı guzel bır av olmus
Sendekı azım valla kımsede yok .Allah nazardan saklasın
Daha bollarını dılerım

Saygılarımla,
Bul
naxos 5 yazdı:abi, diyecek ve yazacak birşey bulamıyorum. gözüm korktu. biz burada kapalı alanda bile donarken, siz denizin içindesiniz. yoksa abi battaniyeye sarılıp mı avlanıyorsun. Siyirdim. bu işte bir iş olmalı. tebriklerAlkisAlkisAlkisSeerf

Sabah çok soğuk olan hava sonra ısındı hemde ne ısınmaHappysoğuğa karşı önlem aldım almasınadaSiyirdimterleyince üzerimdekilerinide çıkaramadım,ne zaman rüzgar kuzeye döndü işte o zaman kıyıya kaçma zamanı geldiğini anladımHadiordan
teşekkür ederim HakanSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan bey daha nice bol avlar dileği ile bereketli olsun her şeye rahmen tavallık balık çlkmış .. afiye olsun selamlar
Bul
Tebrikler kaptan mercanlarından fazla ayrı kalamamışsın yine..Gulumse
Bul
vay Orhan abi...helal vallahi..bravo dogrusuAlkis
ilk fotodaki teknenin av icin hazir,haline baktim,baktim...daldim gittim..kiskanmadim desem yalan olur...Siyirdim
baliklar cesit cok guzel afiyet olsunSeerf
bu arada kosteklerini de yeni yapmissin,mercanli fotoda gozukuyor...bereketli olsun
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
deniz aşığı yazdı:Alkisorhan abicim tebrik ederim biz soğuk deyip titrerken sen taze taze tavalıkları çıkarmışsın afiyet olsunSeerf
Taze taze bende özlemişim.Teşekkür ederim ÇetinSeerf

bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abicim maşallah sana tavalıkları almışsın afiyet şeker olsun rastgele.AlkisSeerf
Teşekkür ederim İsmailSeerf

bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Orhan Abı guzel bır av olmus
Sendekı azım valla kımsede yok .Allah nazardan saklasın
Daha bollarını dılerım

Saygılarımla,
Allah razı olsun Fuat,sanada bereketli avlar dilerim.Teşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma gecesi balıkları erdekli yücel 11 1,908 19-05-2014, 22:02
Son Yorum: nihatkr