Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan avı.....
ahmet abi guzel av olmuş elıne saglık bu arada şile kaba koz dıye bıryer var belki biliyosunuzdur bu aralar gıtsem cıkarmı bu tarıhlerde ordan bilginiz varmı saolun.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:ahmet abi guzel av olmuş elıne saglık bu arada şile kaba koz dıye bıryer var belki biliyosunuzdur bu aralar gıtsem cıkarmı bu tarıhlerde ordan bilginiz varmı saolun.

beni de al Siyirdim
Bul
çok güzel tepsi gibi maaşallah devamını dilerim ahmet abi rastgele
Bul
masallah genede bos donmemıssınız kalkan avı cok beklemeyle gecer ama sonunda balık yaparsada mukafatını alırsınız ellerınıze sağlık daha buyuklerıne ınsallahAlkisGulumse
Bul
Tropheus yazdı:ahmet abi guzel av olmuş elıne saglık bu arada şile kaba koz dıye bıryer var belki biliyosunuzdur bu aralar gıtsem cıkarmı bu tarıhlerde ordan bilginiz varmı saolun.

Sevgili Sedat...

Dediğin yeri biliyorum....İstanbul'a yakın yerler deniz trafiğinin gürültüsü yüzünden pek verimli av vermez ama bu kesin kural değildir..Kalkan balığı ocak 15 ten sonra kıyılardan açıklara doğru gidiyor.Onun için biz ocak ortasından sonra malzemeleri dolaba kaldırırız.

Yine de denemekte fayda var...Dalgalı havada gitmeye gayret et...Surf kamış kullan..

Rastgele...
Bul
FuRkAn * yazdı:çok güzel tepsi gibi maaşallah devamını dilerim ahmet abi rastgele

Eyvallah Evlat...Sağolasın..Sana da rastgele...

Sevgiler...
Bul
Bu kadar sabrın sonunda kalkan balığını yakalamışsın,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu kadar sabrın sonunda kalkan balığını yakalamışsın,bereketli afiyet olsunSeerf

Teşekkürler Sevgili Orhan..Rastgele...
Bul
AlkisTebrıkler Ahmet Abı
Bu muthıs kalkanı yakaladıgın ıcın
Kalkan balıgınada saygı gostermek gerek senı bu havada denıze soktugu ıcın
Onunde saygı ıle eğılıyorum bu havada denıze gırerek Kalkanı gırdıgı delıkten cıkararak
bızımle paylastıgın ıcın
Afıye seker olsun

Saygılarımla,
Bul
Maşallah çok güzel kalkanlar, sanki baklava tepsisi ellerine sağlık, afiyet olsun, olta takımı hakkında da biraz bilgilendirirseniz çok güzel olacak.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalkan avımız aygroup 64 10,495 03-03-2009, 16:29
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi