Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gumuldur ve buraya yakin avlanma yerleri
Selam arkadaslar, Ben salim,Avusturalyada yasiyorum ama iki senede bir haziran temmuz aylarinda Gumudure gelirim.Avusturalyanin cesitli bolgelerinde kiyibalikciligi yaparim devamli,fakat Izmir Gumuldur bolgesinde avlanacak bir yer kesfedemedim.bu sene haziran basinda yine Gumuldurdeyim. Buraya yakin avlanacak yerleri bana tarif ederseniz memnun olurum.
tesekurler
Bul
kıyıdan pek av vermeyen bır yer gumuldur ama guzel lımanları var yanı levrek yakalamaya cok musaıt bıraz arastırın cok kolay bulursunuz ben istanbulluyum tarıf etsem belkı yanlıs tarıf ederım ama cok basıt zaten en fazla 2 3 tane lıman var.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Hoşgeldiniz Salim bey,o bölgeyi bilen arkadaşlar online olduğunda size yardımcı olacaklardır,konunuzu takip edin..
Mesajlarınıza resim ekleme konusu için http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=6109 linki size yardımcı olacaktır.Çok basit..
Rastgele..
Bul
Selim bey hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim. Kişi bilgilerinizi tamamlarsanız daha iyi olacaktır. Yaşınız gibi. Kıyı balıkçılığını hiç anlamam ama Seferihisar taraflarının daha iyi av verdiğini duymuştum. Çok yıllar önce Ürkmez'de yazlığım vardı ve oradaki azmak başlarında iyi balık tutarlardı
Bul
Salim bey,öncelikle aramıza hoş geldiniz.Avusturalyadan balık avı paylaşımlarınızı bekliyoruz.Gümüldürde kıyı avı için özellikle azmak ağızları ve civarı iş yapıyor.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
aramıza hoşgeldiniz kıyıdan balık tutmak sabır işidir tekne varsa sorun olmazAlkisSeerf
Bul
Salim Bey hoşgeldiniz.Alkis
Keyifli paylaşımlar dilerim.Seerf Siz hele bir yaza gelin kolayını bulur, avlaklara beraber gideriz. ;
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
salim bey aramıza hoşgeldiniz,
oralardan av raporlarını bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.rastgele Alkis
Bul
Salim abiciğim dünyanın en güzel balık avlaklarında yaşıyorsunuz, ama yinede vatan özlemi vardır elbet. Aramıza hoşgeldiniz, güzel paylaşımlar dileğiyle.
Bul
salim abi bu site paylaşım sitesidir,sen hayırlısıyla türkiye ye gel,gerekli yardımları o zaman alırsın.bende dahil bir çok kişi sana yardımcı olur,o konuda için rahat olsun.Wink
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi