Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Enküçük Balıkçı
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/Yeni%20Klas%C3%B6r%20%282%29/Resim%20asya%20062.jpg[/IMG] Sabah kalkıyorum koşuyorum sahile iskeleden at bekle yok bişey bol bol minare yengeç doyuruyorum sinir tepede.Kızım çıka geliyor yanıma başlıyo benim oltayla oynamaya daha fazla katlanamıyorum ,balık yok zaten.Hızla sarıyorum oltamı ne olduğunu bilmediğim kahve tonlarda bir küçük istavrit boyunda balık geliyor.Atıyoruz denize.Misinamdan 10 mt kadar kesiyorum 75 gr kurşun çantada fazla olan 3 lü takım bağlıyorum 0.8 di galiba iğneleri.Takıyorum karidesi al kızım senin oltan beni rahat bırak.Sallıyor oltasını başlıyo beklemeye ben rahatım bu arada.Bisüre sonra çığlığına koşuyorum.Yakaladım yardım et.Çekmesine yardım ediyorum dışarı aldıktan sonra bakıyo avına..Baba bu bebek balık annesine gitsin tamam kızım gitsin.Bırakıyo denize enküçük balıkçı en büyük avını.Izgaradakilermi?Acemi balıkçı temkinli olmalı herzaman.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
''baba bu küçük balık annesine gitsin'' GulumseAlkisharika bir kızın var maşallah bu söylediği cümleyle şimdiden hayattaki görüşünü belirtmiş.çekirdekten yetişmek geleceği kurtaracak,keşke büyüklerde bu küçük balıkları annesine gönderse.Alkisolta attığınız iskeleyi biliyorum zargana tutuyorum o taraflarda bazen.
Bul
Maşallah , küçük balıkçı süpermiş Alkis Aklı ve şansı hep açık olsun . Allah analı-babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin evlatlarımızın Affet

Bu arada aşınız süper tutmuş Alkis Ailecek bol balıklı avlarınız olsun , rasgele ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Levent kizin cok tatli...Gulumse
anali-babali buyusun,sansi balikta oldugu gibi acik olsun..Affet
masallah tam bir amator balikci...Alkis
mangalda baliklar cok guzel
afiyet olsun..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Levent,en şanslı balıkcılardan birisinAlkiskızının maşallahı var,Allah analı babalı büyütsün.
Bornova - izmir
Bul
Babasının kızı maşallah .Paylaşıma teşekkürler levent.AlkisAlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
doğacı bir evlat yetişiyor hadi hayırlısı levend Alkis 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
levent ALLAH analı babalı büyütsün kızımızı , ömrü uzun bahtı açık olsun Affet tam bir balıkçı yetişecek işallah hobi olarak tabii Alkispaylaşım için teşekkürlerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Küçük balıkçımız pek te şekermiş maşallah,allah analı babalı büyütsün,bahtı açık olsun..
Aşının sağlam tuttuğunu da bir çırçır bir de pisi ile gösteriyor..[Resim: icon7.gif]
Bul
Çok şeker bir kızınız var,allah bağışlayın diyorum.Söylediği cümleler harika anlamlar taşıyor.Anlatımda harika,daha ne olsun.Tebrikler Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sevgili amatör balıkçı arkadaşlarım, Allahaısmarladık.:) Torik Orhanbaba 1 1,380 17-03-2013, 12:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  işte balıkçı kardeşim onur BALIK and OZAN 4 2,143 11-09-2006, 15:24
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi