Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baba yadiğarı
Sevgili Amatör balıkçı dostları;

Babam 1960 larda Erdek-Narlı-Turhanköy bölgesinde balıkçılık yaparmış.Tabiki o zamanlar çok çeşitli balık varmış.Akya,sinarit,kılıç bunlardan bazıları.Özellikle kılıç avı çok güzeldi diyor...

Geçenlerde eski malzemeleri karıştırırken aşağıdaki iğneleri bulmuş ve bunları bana verdi.Bunlar iğnelerin bir kısmı mustad ve en az 50 senelik bende bunları sizlerle paylaşmak istedim...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Vaybe tarih kokuyor, onları nasıl muhafaza ettiyse amcayı tebrik etmek lazım. Tebrikler.Alkis
Bul
murki yazdı:Vaybe tarih kokuyor, onları nasıl muhafaza ettiyse amcayı tebrik etmek lazım. Tebrikler.Alkis

Bunlar sadece bir kısmı daha neler neler var zokalar ağlar kurşunlar kendi yaptığı takımlar bunlar aklıma gelenler...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Alkisharika görünüyorlar emrah paylaştıgın için teşekkürler Alkis
Bul
Emrah arkadaşım çok kıymetli malzemeler bunlar bence bunları çerçeve yaptır duvara as koleksiyon değeri vardır Mehmet abim de de ne mücehverler varmış paylaşım için teşekkürler arkadaşım.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
abim bunlar bir harika bundan sonra kullanmaya kıyamaz insan
vallahi tekkelimeyle mükemmelAlkisAlkis
Bul
valla bravo demek lazım ben 1 sene bile muhafazaedemiyorum.böyle bir koleksiyona sahip olduğunuz için tebrik ederim Alkis
Bul
Paylaşım için teşekkürler Alkis Çok güzel iğnelermiş , değerinden kullanılmaz bunlar Gulumse Sprey pas sökücü ile parlatıp teker teker yerlerine dizip çerçevelemek lazım bence de Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Emrah balıkçılığa sevdalı bizler için çok güzel, değerli bir hatıra.
Hem markaların kalitesi, hem de babanızın saklama koşullarındaki başarısı birleşmiş ve bu günlere gelmiş. Artık bayrak sizde. Nedim'in de dediği gibi muhafazasına bence de önem ver. Her iki firma açısından da güzel bir örnek. Kendilerine posta(mail) atıp(ellerinde bulunanları), bugünün imalatlarını iste bence. Böylece gelecekte senin de çocuklarına, dedelerininkiyle seninkinleri bırakma şansın olurSmileWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Emrah çok güzel bir paylaşım. Aynen koruyacağından eminim oldukça güzel bir yadigar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi