Yorumları: 935
Konuları: 55
geçmiş olsun,ciddi tehlike atlatmışsınız. bende birdefa resimdeki gibi bir sise yakalanmıştım(duvar gibi gelmişti

üste sudaydım..sualtındaki taşlara bakarak karaya ulaşmıştım)
günün şanslı avcısı pelikan olmuş
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli ve geçmiş olsun salih reis rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Geçmiş olsun Salih.Rastgele..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
geçmiş olsun reis
hada şanslı avlar dileğimle
afiyet olsun
Yorumları: 88
Konuları: 4
Salih abi geçmiş olsun.Aynı sis bulutu geçen pazartesi bizi de buldu Ahmetbeyli de.Ovanın bütün sisi Ahmetbeyli ovasından denize aktı rüzgarla.Görülmeye değer muhteşem bi olaydı.
Biz sisten yüksek dağların kıyılarına giderek kurtulduk çabucak.Sonra bi baktık ki sis sadece ovanın denizle buluştuğu yerde var.
Ogün ava devam ettik ve 3 k.lido ve 4 çupra aldık.Hayatımıda sayılı günlerden biriydi.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
kayit yazdı:Salih abi geçmiş olsun.Aynı sis bulutu geçen pazartesi bizi de buldu Ahmetbeyli de.Ovanın bütün sisi Ahmetbeyli ovasından denize aktı rüzgarla.Görülmeye değer muhteşem bi olaydı.
Biz sisten yüksek dağların kıyılarına giderek kurtulduk çabucak.Sonra bi baktık ki sis sadece ovanın denizle buluştuğu yerde var.
Ogün ava devam ettik ve 3 k.lido ve 4 çupra aldık.Hayatımıda sayılı günlerden biriydi.
Sağol Şenolcum teşekkürler,
bu hafta sonu için Akbük Kazıklı koyda arkadaşlar tekne kiralamışlar ille gel diyorlar kararsız kaldım.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Can ARSLAN yazdı:geçmiş olsun,ciddi tehlike atlatmışsınız. bende birdefa resimdeki gibi bir sise yakalanmıştım(duvar gibi gelmişti
üste sudaydım..sualtındaki taşlara bakarak karaya ulaşmıştım)
günün şanslı avcısı pelikan olmuş 
teşekkür ederim dostum, sana da geçmiş olsun.
bahriyeli yazdı:bereketli ve geçmiş olsun salih reis rastgele.
İsmail kardeşim teşekkürler.
ufuktan26 yazdı:Geçmiş olsun Salih.Rastgele..
teşekkürler dostum.
yycolak yazdı:geçmiş olsun reis
hada şanslı avlar dileğimle
afiyet olsun
Yalçın abicim teşekkür ederim. daha iyi avlar sana nasip olsun,
bir fırsat bulup yanına uğramayadım abicim. iyi aksamlar.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
kayit yazdı:Salih abi geçmiş olsun.Aynı sis bulutu geçen pazartesi bizi de buldu Ahmetbeyli de.Ovanın bütün sisi Ahmetbeyli ovasından denize aktı rüzgarla.Görülmeye değer muhteşem bi olaydı.
Aramıza hoşgeldin Şenol

maşallah avınız bereketli geçmiş,paylaşımını bekleriz.rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Senol ailemize hosgeldin..iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
salih reis geçmişolsun birdahakine rast gele.