Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turna avlayanlar
ustaaaaaaaaaaa Embarrassedlüfer çıkarsa haber verde bende gelimmRedface
Bul
bu ne ya noluyoooooooooooooo
Bul
amma bagırdın usta yaww haber veririm ayıpsın abimizsin sana haber vermicezde ne yapacaz 89
Bul
eyvallah,da çok bağırma korkuyom yaConfused
Bul
TİNCA Kardeşim,
1-Fotoğraftaki yerin ismi ne?
2-Nasıl gidilir?
3-Hangi türler var?
4-Bereketli mi?
5-Ne tür yem kullanılır?
     (çok mu sordum acaba?):0507:
Bul
ufuk66 ankara bala tarafında kızılırmak akıyor. bende pek bilmiyorum ama gitmek lazım. Tinca da boş dönmedim diyor zaten. Turna'ya ne tür yem kullanılır ki? elbet bi bilen vardır

Bu arada bende yeni üye oldum siteye herkese selamlar Smile
Bul
Sanırım kaşık kullanılıyor.Ben hiç turna avlamadım.:0521:
Bul
1 ay önce çanıllıda tuttuğum turna.15-5-2007yeni aldığım ve bir haftadır işlerim dolayısı ile deneyemediğim eagle sonarımı denemeye ayaş-çanıllı barajına gittim ve cıhazın ayarlarını öğrenirken bir yandanda sırtı çekiyordum.Barajın tabanında dipte gezinen sazan türevi turnaya av olacak balıklar çok az görünüyordu arasıra turna olduğunu tahmin ettiğim dip ile yüzey arasında gezinen balıklar sonar alarm tarafından alarm veriyordu.saat 7 civarı idi çok yoğun bir alarmla karşılaştım ve üzerinden geçtiğim yer yaklaşık olarak 7 metre olarak sonarda görülüyordu.alarm veren yeren bölgenin üzerinden 10 m kadar uzaklaşmıştım ki balık mepse atladı.balığın büyük olduğu debriyajın ara ara bırakmasından belli idi geçen sene köprüköyde benzeri boyda bir balığı çok hızlı çekmiştim ve balık yüzeye çıkıncada takla atıp kurtulmuştu, bu sefer aynı olayı yaşamamak için yavaş yavaş sardım fakat dipe fazla inmesinede müsade etmedim,yanımdaki arkadaşın kepçe kullanmaktaki acemiğini bildiğim için kepçenin kullanımı için talimatlar savurmaya başladım. balığı 5-6 dakikada ancak bota alabildik.Turnanın boyu o an için karışla kabalama ölçüm 4 karıştı daha sonra dışarıda ölçtüğümde 83 cm olarak çıktı. bu öğlen dükkanda elemanlar ve arkadaşlarla afiyetle yedik.
Bul
ayhan bey aramıza hoşgeldiniz güzel balık paylaşım için teşekkürler başka eski yeni resimler varsa videolar varsa gönderirseniz seviniriz .
Bul
köprüköy 1.5 ay önce sezonu ilk açışımız.14 adet turnanın 9,u öğleden önce  5 adeti öğleden sonra.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turna hakkında genel bilgi tinca 1 2,992 08-05-2006, 16:08
Son Yorum: tinca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi