Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çoklu Alıntı Yaparak Cevap Verme
Merhaba Amatör balıkçı dostlar,
Geçen gece Eşref abinin mesajı

[Resim: mrj00gf4opfu4k4qpa.jpg]

Ve buna cevap olarak da Mehmet abinin mesajını

[Resim: wse73shns0cun6yid1fs.jpg]

Görünce ,sitemizi kullanımla ilgili bu konunun eksik olduğunu, konunun da mesajların içerisinde kaybolacağı düşüncesiyle ayrı bir konu başlığı açmayı uygun gördüm.
Yeni üye arkadaşlarımıza ve bilgisayarla çok tanışık olmayan dostlarımıza da faydası olacaktır.
Çoklu alıntı yapmak için;
Birinci olarak hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsak, mesajın sağ alt kısmında görülen “+” işaretli kutucukları tıklıyoruz. Cevap vermek istediğiniz kadar tıklama yapabilirsiniz.(Ben örnekte 2 adet olarak seçtim.)

[Resim: jxb02edkfd1m5e01rl.jpg]

Bu işaretlemelerle birlikte bu “+” işaretli kutucukların kırmızıya dönüştüğünü göreceksiniz.

[Resim: pkxctw79i1p4wrli227.jpg]

Cevap vermek istediğiniz mesajlar bitip, kutucuklar işaretlendikten sonra son mesajınızın “alıntı” kısmına tıklayarak aşağıdaki duruma geleceksiniz:

[Resim: kskvie84wejnkgd63u3s.jpg]

Bu kısımda alıntılarınız gelmiştir. Bundan sonra yapmış olduğunuz alıntılara cevap verebilirsiniz.
Burada dikkat edilmesi gereken iki husus vardır.
1- Her kişiye ayrı ayrı cevap verirken, o kişinin mesajının altına yazınız. [/quote] kısımlarının silinmemesine dikkat ediniz. Eğer silinirse mesajlarınız karışır.
2- Sitemizin sisteminde toplam 10 adet ifade(gülümseme) kabul edilmektedir. Seçtiğiniz mesajların ve cevaplarınızın içerisindeki ifadelerin 10 adedi geçmediğini kontrol ediniz. Geçtiğiniz takdirde alıntılarınızdaki ifadeleri(gülümsemeleri), [/quote] kısımlarının silinmemesine dikkat ederek silebilirsiniz.

Kolay gelsin.Selamlarımla….
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
paylaşım için teşekkürler tam yalçına göre bilmiyordu şimdi yapar.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:paylaşım için teşekkürler tam yalçına göre bilmiyordu şimdi yapar.AlkisSeerf

Ben de bilmiyordum Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Bahadır faydalı bir bilgi olmuş bilmeyen arkadaşlar yararlanacaktır, ellerine sağlık..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bende bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tesekkurler Bahadir...
..............................
Fikret Yalcin`i simdi ne karistirdin bu iseSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Teşekkürler Bahadır Seerf
Bul
Bahadır çok teşekkürler
ben pc özürlü olduğum için yeni bir şey öğrenmiş oldum
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
teşekkürlerAlkis
Bul
eşref sürek yazdı:Bahadır çok teşekkürler
ben pc özürlü olduğum için yeni bir şey öğrenmiş oldum

Eşref abi sayende bizlerde öğrendik sanada çok teşekkürler Alkis