Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Kayıt Tarihi: 05-04-2007
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Kayıt Tarihi: 12-07-2007
Tebrikler Yücel, yine harikalar yaratmışsın. Midye kullandığımız zamanlar olmuştur, fakat haşlanmışını hiç duymamıştım. Haşlanmış midye hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim, Teşekkürler. tebrikler afiyet olsun.,
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Kayıt Tarihi: 05-04-2007
abi midyeyi sıcak kaynar suyun içine atıyorsun kabukları açılacak şekilde içinde bekletiyorsun ve midyeleri çıkartıp kabuklarının içinden alıyorsun ve deniz suyu ile ıslatılmış bir gazete kağıdına sarıyorsun bu midyeyi hem haşaretler yani izmarit vb gibi küçük balıklar çabuk bozamıyor yeni midye gibi denize girince çabuk bozulmuyor sert duruyor eşkina, karagöz ve mercan gibi balıkların haşlanmış midyenin taze midyeden daha iyi koku salgıladığından dolayısıyla ilgisini çekiyor ve daha iyi verim veriyor biz midyeyi karedes bulamadığımız zamanlarda tercih ediyoruz
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Kayıt Tarihi: 13-05-2007
Bereketli olsun Yücel,güzel av çıkarmışsın.
Ben midyeyi açıp içini bir tahta üzerine yayarak güneşte 3-4 saat kuruturum ama haşlanıp kullanıldığını da öğrenmiş oldum teşekkürler..
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 17-09-2009
yücel eline sağlık haşlanmış midyeyi ben de yeni duydum bereketli bir av olmuş
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
afiyet olsun
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Kayıt Tarihi: 30-10-2007
yücel abi yine boş yok dizmişsin balıkları bereketli ve afiyet olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 935
Konuları: 55
Kayıt Tarihi: 09-03-2007
bilgilere teşekkürler, balıklar harika görünüyor..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Kayıt Tarihi: 05-04-2007
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Yücel,güzel av çıkarmışsın.
Ben midyeyi açıp içini bir tahta üzerine yayarak güneşte 3-4 saat kuruturum ama haşlanıp kullanıldığını da öğrenmiş oldum teşekkürler..
evet mehmet abi bazende bizde kurutup avlanıyoruz ama denize girdiğinde balık vurmasını beklerken biraz uzun beklediğinde midyede tekrar şişme yapıyor yani tekrar taze midye şeklini alıyor o yüzden biz haşlanmış midyeyi tercih ediyoruz ve iğnede durma süresi taze olan midyeye göre artıyor
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Kayıt Tarihi: 05-04-2007
deniz aşığı yazdı:yücel eline sağlık haşlanmış midyeyi ben de yeni duydum bereketli bir av olmuş
afiyet olsun![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
teşekkür ederim
Can ARSLAN yazdı:bilgilere teşekkürler, balıklar harika görünüyor..tebrikler
canbey ben teşekkür ederim
fish or die yazdı:yücel abi yine boş yok dizmişsin balıkları bereketli ve afiyet olsun ![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
ne yapayım anca ısınma harketlerine başladım
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Kayıt Tarihi: 12-07-2007
Denemekte fayda var, bilgilendirmen için teşekkürler. Yazın deniz zamanları 4-5 şişe midye çıkarıp difrize koyarım. Kışında balıkla birlikte bazen pişiririm. Dolapta 1 şişe kaldı onuda Erdek için saklamak lazım herhalde.