Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
canli karamari ile av sekli.
SAYIN balikci dostlar.vatani gorevini eskiden yapan bir konamdo olarak,bu ulkeye ,yerleserek ikinci vatani gorev demiyelimde,balikci ve avci olarak okyanuslara karada balik av,gorevini almis ve vatana millete,elimizden geldigi kardar,avlar hakkinda aykumiz,derecesinde 3,asaga 5 yukari,20 metre asayiya misinalari saldik.maksatimiz BENIM SAPLANTI VE HEDEFIM OLAN ve ingilizcede attack,adini verdigimiz ve agir av sekli olan okyanuslarin mizrak baliklarindan biri olan (KING FISH)turkcesi kral balik,cincesi ( tahi latua) denilen ,bu baligi avlanma tekniklerinden biri olan canli kalamari yemleri ile baligi yakalama sekli hakkinda biraz bilgilendirmek sebebi ile sizlerle paylasmaya,bira icerek su an anlatmaya karar verdim.Kayaliklarda yakalanmis olan ve isiga gelen bu kucuk yada iri sekillerde olan kalamariyi yakaladiktan sonra iri iki kanca ile uc kismindan ve boyun kisminda hafifce igneleri yerlestirdikten sonra.ince bir dikis lastigi ile kalamarinin etrafini misineya dolanmasi gerekir.sonrasinda kirmizi balonu sisirip.iki metre ince iple balonu bagladiktan sonra tabiki kalamarinin misinasina yAVASCA olmeden.kalamariyi denize burakip arkasindan rast gele ,kancaya dolu gele ,balikci ata sozunu soyledikten sonra denize burakilmasi gerekir bolun kalamarinin gittigi yonu tayin eder,king fish canli yemleri ozellikle kalamariyi cok swever,sanki baklava yer gibi cani ceker.sonrasi malum yakalayinca af yok ,yeterki misina kamis ,ve celik kansa saglam olsun,.......saygilar.
Bul
Sağol Hakan,bol şanslar.En kral,kralbalık;senin kancaya takılsın...
Bul
hako abi o baligi kacirman baya etkilemis seni valla birak sen bu gece nasil uyucan artik bilmem nasil gitti o balik diye
bende ogle bir sey kacirayim butun gun morelim bozuk gezerim hic olmassa rengini goreydim derim
bide merak ettim birak ingilizcesini turkcesinide cin i nerden buldun allahaskina oldurcen sen beni gulmekten
Bul
Bahri ah bahri,sana yemin simdi iki arkadas bulsam 4 saat araba surmeye raziyim,sir o baligi avlamaya.boyle sey olmaz ya.en iyi makaraya 200 dolar harcadim sadece 1 tanesine siparis verdim geliyo.amerikan misinasi aldim.celikten kanca siparis ettim.butum avlanma sistemimi alt ust etti bu king fish.ha cincesine gelince cin,elemenlarla calisiyorum onlardan biraz ogrendim.hele o cocuga gazwete kuponundan 90 bin dolarlik tekne cikinca ne sans dedim.power boldan gecen 102 dolar vurdu.persembe gunu 33 mil.veriyor.sistem 7 oynadim 35 dolar bakalim hayirlisi
Bul
sağolasın paylaşım için,allah gönlüne göre versin
saygılar
Bul
PayLasım ıcın tesekkurler abı.Sansın bol olsun.Rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul kameradan canlı seyret H.A.R.U.N 10 3,662 19-02-2008, 12:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  DENİZALTINDA İLGİNÇ BİR CANLI: NUDİBRANCH LeVrEkCi 2 1,844 02-10-2007, 19:03
Son Yorum: ANTALYALI07