Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
yalova tatar yazdı:76 haşim o zaman ufuk hocam sana çoook emir vermiştir76Wink
Ben dış göreve çıktım abi bütün yüksek rütbeli subayları bilirim.Belki hocamla muhakkak görüşmüşüktür.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovalı77 yazdı:Ben dış göreve çıktım abi bütün yüksek rütbeli subayları bilirim.Belki hocamla muhakkak görüşmüşüktür.

Haşim görüşmüş olabiliriz.Atölyelere bakıyordum ben.Hemen hemen hergün Rauf paşa ya tekmil verirdim.
Bul
ufuktan26 yazdı:Haşim görüşmüş olabiliriz.Atölyelere bakıyordum ben.Hemen hemen hergün Rauf paşa ya tekmil verirdim.

Evet hocam ben rauf paşanın köşkünde posta eriydim karargahta alaatin vardı postası.destek kıtaları karargah ve karahlar bölüğüne bağlı dış görevdeydim.Ayda bir maaş almak için maaş mutemete gelirdim.
Bul
1961/2 acemilik istihkam er eğitim alayı narlıdere izmir
ustalık 12.piyade tümeni ağrı
bendeki şansa bakarmısınız
birde benim babacığım deniz subayıSiyirdimHappyHadiordanRolleyes76
Bul
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam orada astekleri seyreder imrenirdim,
askeriyedeki fırında lahmacun gibi pide çıkardı senin zamanında varmıydı bilmiyorum ama ben hep oradan yerdim askerlik o pidelerle bitti Gulumse
Evet Nihat o pidelerden ben de çok yedim.Atölyelerdeydim ayrıca yed. sby ve ast. öğrencilere derse girerdim.Güzel geçti günlerimiz.Gulumse
Bul
ufuktan26 yazdı:Evet Nihat o pidelerden ben de çok yedim.Atölyelerdeydim ayrıca yed. sby ve ast. öğrencilere derse girerdim.Güzel geçti günlerimiz.Gulumse
Destek kıtalarının fırınıydı yanılmıyorsam.
Bul
Sanırım Haşim.Mis gibi kokardı öğle vakti.Gulumse
Bul
ufuktan26 yazdı:Sanırım Haşim.Mis gibi kokardı öğle vakti.Gulumse

Evet hocam 40 gün kadar bölükte kaldım birde öğrenci okulları yapılırken şantiyelerdeki küçük yemek yemekhanelerde menemen yerdik o bile güzeldi.
Bul
1961/1 tertip adapazarı/sakarya kışlasında askerliğini yapan yokmuSmile
Bul
66/2 acemi birliği iskenderun.usta birliği ist.umuryeri ,avcı botları(bahriyeli76)
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi