Yorumları: 6,298
Konuları: 143
şu an online olan balıkçı dostlarla bir muhabbete ne dersiniz.....
hadi hep beraber bir muhabbet edelim ne dersiniz.....bekliyorum....çok güzel olur bence....tamda balıkçı muhabbeti olur

...
dostlar ben aytekin antalyada bir bankada güvenlik olarak çalışıyorum.... balık tutma hasretiyle zaman buldukça avlanmaya gidiyorum....olta ve zıpkınla av yapıyorum.....sizler de katılırsanız güzel bir muhabbet olur bence.....
Yorumları: 44
Konuları: 6
Maber merhaba. Bende antalyadayım. Tarım firmasında bilgi işlemci olarak çalışıyorum. Varmısın birgün balığa
Balık hevesim yüzünden gittim fiber kayık aldım. Daha balığa çıkmak nasip bile olmadı...
adem arkadaşım merhaba.....sen fiber aldın ve balığa çıkmıyorsun demekki....bir gün ayarlarız bir organizasyon...senin fiberde deniz suyu görmüş olur...
Konyaaltından deneyelim diyorum olmazsa. Motor alamadım daha. Kollara kuvvet diyeceğiz artık.
ya aslında bende bir fiber düşünüyordum.....ama motor takınca amatör denizci belgesi gerekiyormuş....ocakta bir sınav vardı kaçırdım çünkü hiç çalışamadım sınava.....kısmet olursa belgeyi alayım....alacam bende şöyle yarım kamaralı bir fiber birde 9,9 luk 4 zamanlı birde motor...süper olacak....senin fiberide deneyebiriz....2-3 kişi gidersek kürek zorlamaz bizi....tabi havanında iyi olöması gerek hava patlarsa,rüzgar çıkarsa dönemeyiz....
Ben aldım belgeyi. Motor olmadığından dolayıda problem yok. istediğim gibi denizde kürekle kullanılabiliyor. Ama dediğin gibi havalar güzel olacak ki bir deneyelim. Benim niyetim bu hafta sonu (cumartesi falan daha iyi olur) konyaaltından denize indirip denemek bir. İyi kötü bişiler çıkar zannedersem. Maksat muhabbet olsun.
amaç zaten muhabbet tabiki.....zaten ne çıkarsa şansımıza....ben bu aralar gece çalışıyorum.....cumartesi belki olmayabilir...yada saat 10:da filan hava güzel olursa bir deneriz sanırım....bu arada kayık kaç kişilik....küreğe yarddımcı alırız olmazza....sende adb varmı....varsa fiberin arkasına bir motor bulursak ben fiber alıncaya kadar ortak kullanabiriz belki.....
Kasım sıavına girerek aldım. ADB belgesini. Sağlamdayız yani. Ama motor olmadığı için dah afiberi işletmedim. Zaten ikinci el almıştım. Belge almak için motorlu olması gerekiyormu. Motor alasaya kadar artık bilege kuvvet gideriz. Teknede 4 Mt relik İstanbul yat yapımı sivri burun çok güzel bişi... Hafta içi kürekle çapa alacağım. Hafta sonuna hazır olsun değilmi.
Fiberi aldım ama.... Daha fiberi çekecek arabam bile yok biliyormusun. Bir anadol pikap buldum. onunla idare edicem artık. Trafik birşey demez inşallah...