Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr faruk abi msn den foto göndermiş
levrekciyi karıştırmasak Siyirdim
Bul
olay çözülmüş gibi teşekkürler sevgi kelebeği teşekkürler bond james bond 007 james bond Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bu ajandan hiç korkmam bi sürü filmlerini izledim bütün üç kağıtlarını bilirim...bu işin içinde ispendekçi de var.. ama ufuk hocam kesinlikle yok.. leylek yerleştirme işi oğlumun marifeti foto shop hobileri arasında iki dakikada halletti sağolsun...şimdi gelelim işin özüne.. öncelikle murat kardşim ve faruk abime anlayışları için teşekkür ederim.. şaka yapayım derken umarım kimseyi kıracak bir şey yapmamışımdır..hoş görünüze sığınarak böyle bir şey yaptım yardımları için sayın nihat beye oğlum anıla güzel yorum yazan tüm dostlara teşekkür ederim.. biraz güldük işteSiyirdimSiyirdim
evettttttttttttttttt cezama razıyım arkadaşlarAffet
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ha aklıma geldi yazmayı unutmuşum bu 007 yi her nekadar takışsakta sevdim ha Siyirdimiki dakikada çözdü işiAlkis
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hüso abi çok güzel bir organize olmuş tebrik ediyorum AlkisSeerf kimsenin kırıldığını sanmıyorum bu duruma çok zevkli bir konuydu Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:hüso abi çok güzel bir organize olmuş tebrik ediyorum AlkisSeerf kimsenin kırıldığını sanmıyorum bu duruma çok zevkli bir konuydu Seerf
teşekkür ederim muratım sağol varolAlkisGulumseWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Arap cezan en kallavisinden ve aynalısından bir sazan yakalayıp öpücük verirken videoya çekmek ve bunu tüm internette yayınlamak olabilir Hehe Eski defterleri karıştırıp bunu bulabildim Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Arap cezan en kallavisinden ve aynalısından bir sazan yakalayıp öpücük verirken videoya çekmek ve bunu tüm internette yayınlamak olabilir Hehe Eski defterleri karıştırıp bunu bulabildim Siyirdim
SiyirdimSiyirdimSiyirdimyav nedim böyle cezamı olur be arkadaşım birde eski defterlerden bulmuşHeheheHeheheHeheheHehehe

Sefiom
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hah işte böle akıllı ol şimdi ben sırra kadem basıyorum öyle biline lazım olursam çağırın gelirim,
hadi james gel deyin yeter WinkSeerf
ben çözeriim
Bul
araphüso26 yazdı:bu ajandan hiç korkmam bi sürü filmlerini izledim bütün üç kağıtlarını bilirim...bu işin içinde ispendekçi de var.. ama ufuk hocam kesinlikle yok.. leylek yerleştirme işi oğlumun marifeti foto shop hobileri arasında iki dakikada halletti sağolsun...şimdi gelelim işin özüne.. öncelikle murat kardşim ve faruk abime anlayışları için teşekkür ederim.. şaka yapayım derken umarım kimseyi kıracak bir şey yapmamışımdır..hoş görünüze sığınarak böyle bir şey yaptım yardımları için sayın nihat beye oğlum anıla güzel yorum yazan tüm dostlara teşekkür ederim.. biraz güldük işteSiyirdimSiyirdim
evettttttttttttttttt cezama razıyım arkadaşlarAffet
çabuk çözülmüşsün dostum yaww Gulumse
neyse teşekkürler gülümsemeye ihtiyaç oldugumuz bu günlerde gülümsetenlere sonsuz teşekkürler Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi