Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr faruk abi msn den foto göndermiş
hoş geldin 007 ajanım misterim kaytan bıyıklım çöz bu işi bu işi sen başarırsınSmileAlkissana güveniyorum Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hoş geldin 007 ajanım misterim kaytan bıyıklım çöz bu işi bu işi sen başarırsınSmileAlkissana güveniyorum Rose

sen zanlısın yağcılık yapma yagcıları sevmem ya sensen ??
ben çözeriim
Bul
hahahahaaa arap ya sensen ?? valla bana kim ne sorarsa aynen anlatırım Siyirdim
Bul
007 yazdı:sen zanlısın yağcılık yapma yagcıları sevmem ya sensen ??
bana bak ajan façanı alırım aşağıya burası amerika değil lafına dikkat et..DovsNanik19495
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:bana bak ajan façanı alırım aşağıya burası amerika değil lafına dikkat et..DovsNanik19495

ahandaa suçluyu buldummmmm,
araphüso resimi ufuktan hocaya hazırlattırmış,
sonra yöneticilerden levrekciye rica etmiş albatrosun avatarına eklettirip suçöu üzerine bırakmıştır.
yaptıgım inceleme sonucu o saattlerde albatros sitede olmadıgı halde resim avatarına nasıl eklenmiştir??? tabiiki yönetimden biri tarafından.
eee araphüsodan en çok kim korkar yaaaaaa tabiiki levrekci hatta itiraf etmiş ben senden korktum diye...ya işte böyle arap böyle façanı alırlar aşagıya.
akıllı ol akıllı gelmiyeyim amerikalardan oralara..
olay çözüldüğüne göre bana müsade bir dahaki olayda gelirim kalın saglıcakla.
akıllı ol akılllıııı ::::::Smile))
ben çözeriim
Bul
ben korktum bişey diyemem Siyirdim
Bul
007 yazdı:ahandaa suçluyu buldummmmm,
araphüso resimi ufuktan hocaya hazırlattırmış,
sonra yöneticilerden levrekciye rica etmiş albatrosun avatarına eklettirip suçöu üzerine bırakmıştır.
yaptıgım inceleme sonucu o saattlerde albatros sitede olmadıgı halde resim avatarına nasıl eklenmiştir??? tabiiki yönetimden biri tarafından.
eee araphüsodan en çok kim korkar yaaaaaa tabiiki levrekci hatta itiraf etmiş ben senden korktum diye...ya işte böyle arap böyle façanı alırlar aşagıya.
akıllı ol akıllı gelmiyeyim amerikalardan oralara..
olay çözüldüğüne göre bana müsade bir dahaki olayda gelirim kalın saglıcakla.
akıllı ol akılllıııı ::::::Smile))
yav sen nebiçim jamessin sahte james ufuk hocanın olaydan bile haberi yok.. iftiracı seni..hem vallahi hem billahi daha konuyu görmedi büyük ihtimalle resimde dahil leyleklisinden haberi yokSiyirdimbana bak yakalarsam aklını alırım ona göre
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
aslında ben yapanı ta baştan biliyor gibiymişim.Ama konuyu şimdi gördüm.Nerdeyse suçlu ben bile olabilirmişim.Bobo
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:yav sen nebiçim jamessin sahte james ufuk hocanın olaydan bile haberi yok.. iftiracı seni..hem vallahi hem billahi daha konuyu görmedi büyük ihtimalle resimde dahilSiyirdimban bak yakalarsam aklını alırım ona göre
adam james yaww nasıl konuşuyorsun korkmuyormusun sen,
töbe aşa yaww alallaaa Gulumse
Bul
araphüso26 yazdı:yav sen nebiçim jamessin sahte james ufuk hocanın olaydan bile haberi yok.. iftiracı seni..hem vallahi hem billahi daha konuyu görmedi büyük ihtimalle resimde dahil leyleklisinden haberi yokSiyirdimbana bak yakalarsam aklını alırım ona göre
haaaa haaa bak itiraf etti işte levrekci hakkında itiraz bile edememiş demekki ona yaptırdın tabii korkuttun adamı ona yaptırdın neyse zaten seni konuşturmak içindi,
gittim sandıydın dimiii ,
asla çözmeden gitmem.
ben çözeriim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi