Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A.r.a.p.h.Ü.s.o.
helal olsun sana serkan.ağaç çaba,sabır,emek ister.bunu yaparak ve sözünü yerine getirerek karekterinide ortaya koymuş oldun.
ağaç dikmenin kocaman sevabının yanında benim teşekkürümüde kabul et.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Serkan'cım harikasın kardeşim Alkis

RoseBalsSefiom
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
sana helal olsun serkan başka bişey demiyorum Smile
Bul
harikasın serkan tebrikler bu minik fideler büyüyüp koca birer ağaç olacak ne mutlu sana emeğine sağlık.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Çok güzel ve anlamlı bir hediye Serkan arkadaşım eline emeğine sağlık .AlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bahriyeli yazdı:harikasın serkan tebrikler bu minik fideler büyüyüp koca birer ağaç olacak ne mutlu sana emeğine sağlık.AlkisAlkisAlkis

Abi büyüklerimizin hayatta bir faydası olmayanlar için söyledikleri çok önemli bir deyim varya : "dikili bir ağacı yok" diye ; ben o deyimi yıllarca kafama çok takmıştım.Çünkü ben çiftçi bir ailenin çocuğu olduğum haalde bu işlere ilgi duymuyordum.En azından dikilen bir ağacın bile gelecek nesillere güzel bir miras olduğunu düşünüyorum artık.Böyle güzel icrratlara da bayılıyorum , Serkan'cığımı bir kez daha tebrik ediyorum AlkisAlkisAlkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Tebrik ederim serkan bu güzel hediyelerin için AlkisGünümüzde balık gibi ormanlarımızda tükenmekte çok acil bir tedbir alınmassa her iki konuda gelecek nesil çaresiz kalacak.Tedbirler alınıyor ama bence yeterli değil.Snifsinf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Serkan senin ve Arabın örnek davranışlarınızı ayakta alıkşlıyorum
Bul
Serkan tek kelimeyle harkasın..

Serkanım belki kasımın ilk haftası istanbula gelebilirim, kesin değil ama ben seni ararım o zaman buluşuruz sanırım yinede farklı bir şekilde yollamak istiyorsan sen bilirsin, arapla görüşmedim bakalım o diyecek.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ellerine sağlık Serkan.Çok güzel olmuşlar.Tebrik ederimAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi