25-07-2009, 00:07
Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi...
Balıkta Kılçığa Son
|
25-07-2009, 00:07
Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi...
25-07-2009, 00:26
aygroup yazdı:Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi...abi ben videonun yalancısıyım ![]()
25-07-2009, 12:18
valla çok hoşuma gitti alıp denemek lazım.
25-07-2009, 12:20
Süper birşey bu...
Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
25-07-2009, 12:23
aygroup yazdı:Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi... tühhhh tühhhhh bende alaları görünce en çok ahmet abimin işine yaracak demiştim ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
16-10-2009, 19:30
ben bu aletin deniz balıklarında işe yarıyacağını zannetmiyorum tatlı su balıkları için olabilir ama paylaşım için teşekkürler.
16-10-2009, 19:47
eğer balığı kesip temizlemeyeceksem,yerken kılçığını görmeyeceksem o balığı yemem daha iyi işim olmaz bu aletle
![]()
16-10-2009, 20:37
LeVrEkCi yazdı:eğer balığı kesip temizlemeyeceksem,yerken kılçığını görmeyeceksem o balığı yemem daha iyi işim olmaz bu aletleaklısın nihat katılıyorum. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-10-2009, 21:29
bu aleti yapıp deneyen var mi?
16-10-2009, 22:06
Ananas soyma makinasından esinlenildiğini sanıyorum. Ama arkadaşlar şunu sakın unutmayın balığın en lezzetli bölümleri kemiğe yakın olan yerleridir. Flato çıkardığınız balığın kılçıklı tarafının nar gibi kızarmış yanını, yada fırında, tavada her nerede ise kılçıklı tarafını sıyıra sıyıra yediğinizi hatırlayın bakalım atarmısınız o kılçığı. Gerçi bu alet ufak balıkları kapsamıyor ama sanırım çoğumuz hamsi ya da sardalya yerken hiç artık bırakmıyoruzdur değilmi. Yani kılçıklarıyla beraber boğuyoruzdur. Neyse bu iş bana uygun değil. Ama paylaşım için teşekkürler. Bilgi sahibi olduk.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|