Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkta Kılçığa Son
#11
Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi...
Bul
Cevapla
#12
aygroup yazdı:Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi...
abi ben videonun yalancısıyım Siyirdim
Bul
Cevapla
#13
valla çok hoşuma gitti alıp denemek lazım.
Bul
Cevapla
#14
Süper birşey bu...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Cevapla
#15
aygroup yazdı:Balık kılçıklarının ana omurgaya bağlanma şeklini bilen biri olarak hiç inandırıcı gelmedi...

tühhhh tühhhhh bende alaları görünce en çok ahmet abimin işine yaracak demiştimSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cevapla
#16
ben bu aletin deniz balıklarında işe yarıyacağını zannetmiyorum tatlı su balıkları için olabilir ama paylaşım için teşekkürler.
Bul
Cevapla
#17
eğer balığı kesip temizlemeyeceksem,yerken kılçığını görmeyeceksem o balığı yemem daha iyi işim olmaz bu aletle Gulumse
Bul
Cevapla
#18
LeVrEkCi yazdı:eğer balığı kesip temizlemeyeceksem,yerken kılçığını görmeyeceksem o balığı yemem daha iyi işim olmaz bu aletle Gulumse
aklısın nihat katılıyorum.AlkisAlkisAlkis
Bul
Cevapla
#19
bu aleti yapıp deneyen var mi?
Bul
Cevapla
#20
Ananas soyma makinasından esinlenildiğini sanıyorum. Ama arkadaşlar şunu sakın unutmayın balığın en lezzetli bölümleri kemiğe yakın olan yerleridir. Flato çıkardığınız balığın kılçıklı tarafının nar gibi kızarmış yanını, yada fırında, tavada her nerede ise kılçıklı tarafını sıyıra sıyıra yediğinizi hatırlayın bakalım atarmısınız o kılçığı. Gerçi bu alet ufak balıkları kapsamıyor ama sanırım çoğumuz hamsi ya da sardalya yerken hiç artık bırakmıyoruzdur değilmi. Yani kılçıklarıyla beraber boğuyoruzdur. Neyse bu iş bana uygun değil. Ama paylaşım için teşekkürler. Bilgi sahibi olduk.
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi