bütün hafta levreğin belini kıran ramiz abimle ekip oluşturup,gece 01:00 da çeşme de avlak yerimize ulaştık.ekipte ramiz abi,borucu mustafa(tesisatçı),hacı sadık abiyle beraberdik.2 haftadır bu merada şov yapan arkadaşlarımızın bana gelen raporlarıyla kudura kudura gittim.son raporda hacı sadık abi bile bir tane 1.5 bir tane 1 kiloluk vede bayağıda ispendek almıştı.ramiz abi ve borucuyu söylemeye gerek yok.utanmasalar çuvalı taşıtıcak adam tutucaklar.bu arada bizimkilerin her şovunda meradaki insan sayısı katlanarak artmakta bütün çeşme de ve alaçatı da ne kadar oltası olan insan varsa hepside merayı tavaf etmekte.pazar gecesi olmasına rağmen en az 20 kişi vardı.
vuruş olarak çok etkisiz bir gece olmasına rağmen gece hava çok güzeldi.
son resimde; geçen gidişinde yer bulamayan ramiz abi de karşıdaki mendirekte kayaların üstünde şov yaptı.tabiiki burasıda 7-8 kişi tarafından işgal altındaydı.(merayı çekerken bir elime de balık alıp öyle çekeyim dedim. borucu mustafa RECEP İVEDİKLİK yaptı.)
balıkların en büyüğü 1.660 gr.sonraki 780 gr diğerleri daha ufaktı.
yemardalya
takım:şeytan oltası.
iğne:505/4
Tahsin meranizda masallah ,nam yaptigi kadar var hani...
boyle haberler cabuk duyuluyor...burada da ayni...balik nerede balikcilar orada
bereketli ve afiyet olsun
rastgele
tahsinmersin yazdı:bütün hafta levreğin belini kıran ramiz abimle ekip oluşturup,gece 01:00 da çeşme de avlak yerimize ulaştık.ekipte ramiz abi,borucu mustafa(tesisatçı),hacı sadık abiyle beraberdik.2 haftadır bu merada şov yapan arkadaşlarımızın bana gelen raporlarıyla kudura kudura gittim.son raporda hacı sadık abi bile bir tane 1.5 bir tane 1 kiloluk vede bayağıda ispendek almıştı.ramiz abi ve borucuyu söylemeye gerek yok.utanmasalar çuvalı taşıtıcak adam tutucaklar.bu arada bizimkilerin her şovunda meradaki insan sayısı katlanarak artmakta bütün çeşme de ve alaçatı da ne kadar oltası olan insan varsa hepside merayı tavaf etmekte.pazar gecesi olmasına rağmen en az 20 kişi vardı.
vuruş olarak çok etkisiz bir gece olmasına rağmen gece hava çok güzeldi.
son resimde; geçen gidişinde yer bulamayan ramiz abi de karşıdaki mendirekte kayaların üstünde şov yaptı.tabiiki burasıda 7-8 kişi tarafından işgal altındaydı.(merayı çekerken bir elime de balık alıp öyle çekeyim dedim. borucu mustafa RECEP İVEDİKLİK yaptı.)
balıkların en büyüğü 1.660 gr.sonraki 780 gr diğerleri daha ufaktı.
yemardalya
takım:şeytan oltası.
iğne:505/4
Sevgili Tahsin...
Avınız çok verimli geçmiş..Bereketli olsun...Ellerinize sağlık..
tahsin abi mera o kadar kalabalık ve çuvalla balık götürüyorlarsa yazık oluyor ufak olan levreklere,
bereketli olsun afiyet olsun avlarınız büyük balıklı olsun inşallah rastgele