Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek bırakması
herkese selamlar size bi sorum olcak yardımcı olursananız çok sevinirim ben akşam serip sabah toplayacağım maksimum 6 iğneli(sirkülere dikatt) bi paragat yapmayı düşünüyoru normal paragattan tek farkı 6 iğneli yaıcam yem teke takmayı düüşünüyorum ayriyetten iğnenin dibine yemi havada tutacak biçimde kesilmiş mantar bunu gmüş rengi ojeyle boyuyacağım gece dikkat çeksin diye yanlız aklıma takılan bişeyler var misinanın kalınlığı ve markası bide iğnenin markası ve numarası yardımcı olursanız sevinirim
Bul
levreğin babası ortalarda yok.kendi fikrimce misina ve iğne bölgede bulunan levreğin büyüklüğüne bağlı olur.misina yı olduğunca ince ve çekeri fazla olan kaliteli olursa levrekte şans fazlalaşır.
Bul
özgür abi ii demişinde burda küçük te çıkıo büyükte biraz zor olcak heralde iğneyi seçmem Smile
Bul
ben misina olarak asso duble str. 30 kullanıyorum.bedene daha kalınını kullanabilirsin.forumda siglonu önerenler var.paraya kıyarsan mustad derim.iğneyi tutmak istediğin balığın kilosuna göre ayarla o zaman.ucu keskin ,açılmayan 3 tip büyüklükte iğne kullan.sonra tuttuğun balık büyüklüğüne göre değiştirirsin.
Bul
bırakma takım hiç kullanmadım ama akşam serip sabah bırakacagın takımın misinası bana göre büyük balık ta denk gelecegi düşünülerek kalın olmalıdır bence 40 numara en az olmalıdır.kancalarda kesinlikle çarpraz ortasında kertik olanlardan olmalıki balık takılırsa sabaha kadar çıkamasın ve 2 numara bence uygundur.
bir keresinde bi komşum 100 kancalı bırakma bıraktı ve canlı izmarit ttaktı hepsine sabah levrek toplıyacagını umuyordu benden rica etti sabah erken gittigim için ben topladım oltayı çekmeye başladım olta kımıldıyor ama anormal agır balık dolu bir başladım köpek balıgı saymadım ama sanırım 30 un üzerinde köpek balıgı çıktı 1 tane levrek yoktu.ama bir sürüsü denk gelse toplardı levregi.
Bul
Bence teke yanlış seçim yengeçler küçük balıklar böcekler 1 saate kalmaz yok eder tekeyi
Bul
harun aslında gece bırakmasına en iyi yem yengeç olur hem yengeç yemez hem digert balıklarama levrek yengeçe bayılır iyi fikir.
Bul
Evet yengeç iyi seçim
Bul
bır ara borunun yakınında dıp biakmasını anlatacağım detaylı olarak. oooo siz aşmışsınız yıne beyler.dip sırakması zokalı sarkıtma. aştınız valla yıne olayı...
güzel kolay gelsin
dip bırakmasının uçları nasıl olmalı?kaç kg ağırlık vs?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneden pratik levrek lüfer avı için tüyo.. LeVrEkCi 14 2,621 09-10-2015, 22:48
Son Yorum: turna
  levrek oltası LeVrEkCi 75 46,991 21-01-2011, 19:17
Son Yorum: seabasshunter
  Levrek Weasel 27 7,041 12-05-2007, 12:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  zakkum yaprağımdan levrek sırtısı GÖKSEN 19 6,086 21-02-2007, 20:40
Son Yorum: metinaksu_59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi