07-10-2009, 11:35
Ahmet abi paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bağlama Kütüğü Kaydı
|
07-10-2009, 11:35
Ahmet abi paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
07-10-2009, 18:40
yalova tatar yazdı:ahmet abi bilgilendirme için teşekkürler Sevgili Erden... Bilindiği gibi kendisi kamu görevlisidir ve 657 sayılı kanuna tabidir.Bu kanunun devlet memurlarına koyduğu bazı kısıtlamalardan hepimizin haberi vardır.Bu nedenden dolayı kabul edeceğini sanmıyorum.. Lakin kendisi çok iyi niyetli ve görevini layıkı ile yapan bir insandır.Her türlü sorunumuzda, kendisine her zaman ulaşabileceğimizi ve en doğru cevabı bizzat kendisinden öğrenebileceğimizi çok iyi biliyorum. Bu konularda sorunu olan arkadaşlarımızın bana ulaşmaları kafidir... Sevgili Erden... Bizim nette her zaman ayrıcalığımız vardır.... ![]() Sevgiler...
07-10-2009, 19:05
bizde bir tekneyi yeni kaydettirdik ufak olanı seneye bıraktık belkide kaydettirmeden değiştirmemiz durumu var,duruma göre seneye bakacagız artık.teşekkürler ahmet abi.
07-10-2009, 19:49
LeVrEkCi yazdı:bizde bir tekneyi yeni kaydettirdik ufak olanı seneye bıraktık belkide kaydettirmeden değiştirmemiz durumu var,duruma göre seneye bakacagız artık.teşekkürler ahmet abi. Nihat... Bilmen gereken bir şey var...31/12/2009 tarihinden sonra yeni ve faturalı alımlar ile kayıtlı ikinci ellerin dışında kayıt yapılmayacak.Faturalı yeni alımlar için de kısa bir kayıt süresi tanınıyor.Yani kayıtsız satma şansın da ,değiştirme şansın da yok..Aynı motorlu araçlar gibi oluyor...Senden almaya kalkan da ruhsat soracak..Büyük bir ihtimalle satışlar da diğer araçlar gibi noterden yapılacak. Yani gelecekte ister sat ,ister takas et ,ister değiştir farketmiyor.Mutlaka kayıt yaptırmanı öneririm.
09-10-2009, 00:15
Hatırlatma..(Cevap gelmediği için özellikle Nihat'a)
09-10-2009, 01:15
Ahmet abi tekneme sahiplik belgesi almak için çorludaki muhtarımıza gittim böyle birşeyden haberi olmadığını ve onaylamam dedi başka muhtarlarada gittim onlarında böyle bir şeyden haberi yokmuş tekirdağ liman başkanıyla görüştüm durumu anlattım muhtar onayı şart dedi bu durumda ne yapabilirim teşekkürler
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
09-10-2009, 01:20
eşref sürek yazdı:Ahmet abi tekneme sahiplik belgesi almak için çorludaki muhtarımıza gittim böyle birşeyden haberi olmadığını ve onaylamam dedi başka muhtarlarada gittim onlarında böyle bir şeyden haberi yokmuş tekirdağ liman başkanıyla görüştüm durumu anlattım muhtar onayı şart dedi bu durumda ne yapabilirim teşekkürler Eşref... Tekne devamlı olarak veya kışın nerede duruyor..
09-10-2009, 01:30
Ahmet abi tekne devamlı balığa çıktığım arkadaşların çeşmeli sahil sitesinde yazlığı var yaz kış orada duruyor
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
09-10-2009, 01:44
eşref sürek yazdı:Ahmet abi tekne devamlı balığa çıktığım arkadaşların çeşmeli sahil sitesinde yazlığı var yaz kış orada duruyor Sevgili Eşref.. Zaten sorun, bu kanunun ,teknesi olan herkesin ,teknenin bağlı olduğu yerde oturduğu varsayılarak uygulamaya konulmasında.Ama uygulamanın iyi amaç taşıdığı kesin.En başta ,çalınmaların mutlaka önüne geçeceği düşünülüyor. Teknenin bağlı olduğu yer muhtarı seni tanımaz ,ikametgahının muhtarı tekneyi tanımaz..İşi zorlamamak için mantıklı bir yol bulmak gerek.Uygulayıcıları da ikna etmek gerek tabii. Önce kanunu muhtara izah ederek (yani senin ,çözüm olacak bir başka yol bulma şansının olmadığını anlatarak) daha sonra muhtarı teknenin yanına götürerek veya tekneyi muhtarın yanına getirerek bir çözüm üretmek lazım. Yanınızda muhtar tarafından sözüne itibar edilecek vasıfta bir-iki kişinin de, tanık sıfatı ile bulunması tabii ki faydalı olur. Lisan-ı münasip ile halledilebilir bir konu olduğunu sanıyorum.. Sevgiler..
09-10-2009, 08:53
paylaşımın için teşekkür ederim Ahmet abim yüregine saglık.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bağlama Küt.Hukuku | aygroup | 6 | 2,439 |
09-10-2009, 22:38 Son Yorum: aygroup |