Kusuruma bakmayın iş güç yüzünden paylaşımı yeni yapıyorum İlhan abim ve Hamdi abimle eşkina geldimi diye merayı bi yoklayalım dedik 7 paket te boru kurdu aldık yemler de kısmetimize çok güzel çıktılar ama hedef balık yoktu 1 tane ufak eşkina geldi tam yem boyunca ,1 tane sargoz yavrusu geldi ikisinide iğneden itina ile çıkararak denize iade ettik büyüyünde gelin dedik 1 tane yazılı hani balığı geldi tavsiye ederim tadı çok lezzetlidir şansımıza iskorpitler geldi de çorbalıklar çıktı 19:00 da başlayan gece balıkçılığımız 01:00 da son buldu dönüş yoluna geçtik kısmet bukadarmış gece de ay dolunaydı taş balıkları dolunayda kayadan çıkmaz balıkçılık olmaz derler ama iş durumu bu geceye göre müsaitti ne yapalım kısmet bi daha ki sefere.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
eren abı tebrıkler...abı boru kurdu gercektende çok harikaymıs..biz izmirde bu kadar iyisini zor buluyoruz boru kurdunun ana vatanında olmamıza ragmen...
bereketli olsun dostum,salınan balıklar için tebrik ederim herkse senin kadar duyarlı olursa zaten geleceğimizde balık sorunu olmayacaktır.
heryerde lüfer başladı sizin oradan daha lüfer haberi gelmedi biraz lüfere mesai yapın yawww
çorbada güzel olur afiyet olsun rastgele