Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haftayı kapattım..
aslında daha önce müşterim olarak tanışmıştıkta seneler sonra kısmet buradada tanışmak nasip oldu çokda memnun oldum,
aklımız balıklarda nasıl olmasın hadi şimdi sen o levrekleri düşünmeden yap bakiim Gulumse
bendede aynı durum balık oldugunu ve çok büyük ihtimalle tutacagımı bile bile gidememek çok kötü.
bereketli olsun nefesine sağlık Alkis
Bul
tebriklr güzel av olmuş avın bereketli olsun
Dede
şirintepe/istanbul
yaş 43 b rh +
Bul
Tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız levreklerin daha yaşamaları gerekiyormuş inşallah bi daha ki sefere sizin kısmetiniz olur en büyüğünü avlarsınız detaylı bilgilendirme içinde ayrıyetten teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bereketli olsun can abi bir yemeklik balıklar çıkmış yine ayrıca detaylı bilgilendirmeler için teşekkürler Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
can eline sağlık paylaşımın için teşekkürler.AlkisAlkis
Bul
Yine güzel bir av olmuş Can abi , tebrikler. Levrekler için üzüldüm bir dahakine inşallah
Sazanları özledim...
Bul
çok güzel abi bayıla bayıla paylaşımlarını okuyorum..orada bende seninle suya girmeyi isterdim...ama bu zor..en azından olta ile yakalam şansım var..benide götürsen oralara çok sevinirimm...ama ben senin daldığınB yere atmam..seni rahtsız etmem..saygılar..rastgele..
Seerf
Bul
Afiyet olsun...
Birde levrekleri kıstırsaydın rapor dahada şenlenecekti..
TebriklerAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Can ARSLAN yazdı:teşekkürler..

benim aynı aileden avladığım üç tür var sivriburun, sargoz-baltabaş ve karagöz
sonuçta hepsi karagöz ailesi..
birde marmarada ve çanakkale taraflarında avlanabilen ıskatari-maviş-ıskatarya var resimleri ekliyorum..

ilk resimde eşkinaları yanındakiler karagöz en belirgin özelliği, kuyruk ve ensede siyah bant.

ikinci resimde sivrilerin yanında sağ altteki iri sargoz kuyrukta tek siyah bant, alt çene daha geride..

üçüncü resimde sivriburun, ağız yapısı tam sivri..dikine çigiler..alt ve üst çene aynı paralelde..

son resim ıskatari-maviş (resimdekini ben avlamadım) renk, göz yapısı, daha yuvarlak hatlar ve çene yapısı ile ayrılabilir.

not: forumda bir arkadaşda avlamıştı olta ile(avcılar tarafında), (maviş olduğunu belirtmiştim)karagöz diye ısrar edilince üstelemedim

teşekkür ederim kardeşimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler can nefesine sağlık ayrıca sargoz karagöz ve ıskatar bilgilendirmeleri içinde teşekkürler rastgele.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi