Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mırmır,pisi,ispari 27/09/2009
öğleden sonra denizden kurt çıkardım ve akşam 17.00 gibi av yerinde hazırdım.yemleyip attım..ilk olarak güzel bir vuruş aldım bu belli mırmır vuruşuydu..ve mırmırı attım kovaya..aynı noktaya tekrara indirdin takımı ..az bir zaman sonra ufak bir vuruş oldu oltayı elime aldım şöyle bir geri çektim ve o anda balıkta oltayı kendine çekti aramızda rekabet başladı.mırmır gibi desem değil karagöz desem değil ağır vuruşlar devam ediyordu sonra bakalaım ne çıkıcak dedim ve balık su üstüne çıktı..kalkan zannettim ilk önce dahada yaklaşınca güzel bir pisi olduğunu gördüm.oda kovaya girdi..yine yemledim gönderdim takımı ama vuruş aralıkları çok uzadı zaman açısından sıkıldım yemleride bol bol taktım kalmasın elimde diye .en son olarakta bir ispari kurşun altındaki kösteğe yapıştı..istesen bu takımla yakalayamazsın..0.35 misina ve 4 no iğne nasıl uğraşıyor almak için.normalde 9 numara iğne ve 0.15 misina ile yakalarım bu balığı ama isteyice atlıyor alıyor iğneyi..arada birde ufak kırlangıç geldi dikkatlice iğne çıkartılıp denize gönderildi..güzel zevklibir avdı..pisinin tadıda süper..bir dilimini istavritlerin yanına koydum.yarın akşam mırmır ve pisiyi götürecem.herkese saygılar rastgele..

takım: asso ultra 0.35mm 2 köstekli takım
kurşun:125gr
yem:kaya kurdu
iğne:4 no wmc beyaz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
süper bir av olmuş kurt çıkarma zahmetine değmiş tebrikler kardeşim hele pisi balığı süper görünüyor pişmişleride başka güzel afiyet olsunAlkissenin balıkçılığını beğeniyorumAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ozan bereketli olsunAlkisGüzel av olmuş.
Afiyet olsun, rastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tavalık çıkmış ozan bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Ozan tavalik cikmis..pisi baligi da guzel gozukuyor afiyet olsun..Seerf
kurtlari kalmasin diye bol-bol takiyorum diyorsun..o kadar zahmet verip cikariyorsun..yani demek istedigim su..bir dahaki ava dayanmiyorlarmi..
nemli bir gazete kagidina sarsan,buzdolabinin normal rafina(buzluga degil)koysan..4-5 gun bir sey dayanmamzmi...hic denedin mi?
Bul
Güzel bir av olmuş.Tebrikler..Alkis
Afiyet olsun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
araphüso26 yazdı:süper bir av olmuş kurt çıkarma zahmetine değmiş tebrikler kardeşim hele pisi balığı süper görünüyor pişmişleride başka güzel afiyet olsunAlkissenin balıkçılığını beğeniyorumAlkisAlkis
teşekkürler hüseyin abi saygıalr76
Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Ozan tavalik cikmis..pisi baligi da guzel gozukuyor afiyet olsun..Seerf
kurtlari kalmasin diye bol-bol takiyorum diyorsun..o kadar zahmet verip cikariyorsun..yani demek istedigim su..bir dahaki ava dayanmiyorlarmi..
nemli bir gazete kagidina sarsan,buzdolabinin normal rafina(buzluga degil)koysan..4-5 gun bir sey dayanmamzmi...hic denedin mi?
normalde çok takmam bitmesin diye ..eve döneceğim için bitirmeye çalıştım...yinede bitiremedim..balık avlayan bir teyze vardı ona verdim çok sevindi...saklama işine gelince ben yosunalıyorum denizden onun içinde 2-3 gün yaşıyor buz dolabının sebzeliğinde..yakın zamanda avlanmıyacağım için yemleri verdim..canlı kalması lazım ölüsü iş yapmıyor..saygılar..
Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Ozan bereketli olsunAlkisGüzel av olmuş.
Afiyet olsun, rastgeleAlkisSeerf
teşekkür ederimm saygılar..
LeVrEkCi yazdı:tavalık çıkmış ozan bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
tavalık çıktı arttı bile..pisi pisiyi yiyemedim izin çıkmadı istavritle idare ettik..yarın akşama bırakıldı..isparide yağda iyi oluyormuş..
u_boy yazdı:Güzel bir av olmuş.Tebrikler..Alkis
Afiyet olsun..
teşekkürler..saygılar..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:normalde çok takmam bitmesin diye ..eve döneceğim için bitirmeye çalıştım...yinede bitiremedim..balık avlayan bir teyze vardı ona verdim çok sevindi...saklama işine gelince ben yosunalıyorum denizden onun içinde 2-3 gün yaşıyor buz dolabının sebzeliğinde..yakın zamanda avlanmıyacağım için yemleri verdim..canlı kalması lazım ölüsü iş yapmıyor..saygılar..
anladim Ozan..yosun kesinlikle daha iyi...
iyi aksamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  barbun.mırmır.çupra.lidaki. bucalıfikret 40 5,244 18-12-2013, 12:42
Son Yorum: bucalıfikret
  Mırmır mı yoksa takozmu :) ? yalnız balıkçı 12 2,512 03-09-2013, 20:49
Son Yorum: turna
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  Ispari cennetine paragat:) Albatros-gr 35 4,707 28-02-2013, 00:48
Son Yorum: Albatros-gr
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,596 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  3 satlik soğukta aldigim 2 adet mirmir YaKaMoZ 26 3,056 31-01-2012, 21:24
Son Yorum: YaKaMoZ
  Pazar günkü mırmır avım muhammer41 38 5,545 16-11-2011, 21:09
Son Yorum: mariner8
  Mırmır+Dil Dr.Güner 52 5,732 26-08-2011, 21:50
Son Yorum: Can ARSLAN
  yine mirmir ciko 32 4,568 19-07-2011, 16:38
Son Yorum: yakamoz.gr
  29/05/2011 mirmir avi yakamoz.gr 38 5,895 05-06-2011, 16:48
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: