27-09-2009, 22:14
öğleden sonra denizden kurt çıkardım ve akşam 17.00 gibi av yerinde hazırdım.yemleyip attım..ilk olarak güzel bir vuruş aldım bu belli mırmır vuruşuydu..ve mırmırı attım kovaya..aynı noktaya tekrara indirdin takımı ..az bir zaman sonra ufak bir vuruş oldu oltayı elime aldım şöyle bir geri çektim ve o anda balıkta oltayı kendine çekti aramızda rekabet başladı.mırmır gibi desem değil karagöz desem değil ağır vuruşlar devam ediyordu sonra bakalaım ne çıkıcak dedim ve balık su üstüne çıktı..kalkan zannettim ilk önce dahada yaklaşınca güzel bir pisi olduğunu gördüm.oda kovaya girdi..yine yemledim gönderdim takımı ama vuruş aralıkları çok uzadı zaman açısından sıkıldım yemleride bol bol taktım kalmasın elimde diye .en son olarakta bir ispari kurşun altındaki kösteğe yapıştı..istesen bu takımla yakalayamazsın..0.35 misina ve 4 no iğne nasıl uğraşıyor almak için.normalde 9 numara iğne ve 0.15 misina ile yakalarım bu balığı ama isteyice atlıyor alıyor iğneyi..arada birde ufak kırlangıç geldi dikkatlice iğne çıkartılıp denize gönderildi..güzel zevklibir avdı..pisinin tadıda süper..bir dilimini istavritlerin yanına koydum.yarın akşam mırmır ve pisiyi götürecem.herkese saygılar rastgele..
takım: asso ultra 0.35mm 2 köstekli takım
kurşun:125gr
yem:kaya kurdu
iğne:4 no wmc beyaz
takım: asso ultra 0.35mm 2 köstekli takım
kurşun:125gr
yem:kaya kurdu
iğne:4 no wmc beyaz
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)