Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
değişik yem kullananlar
slm arkadaşlar ne zamandan beri katılamıyodumm iş güçtenn... Mağlum yaz yaklaşıyoo sazan avcılığında bilindik yemlerin dışında farklı yemler kullananlar ve sonuçları nın nasıl olduğunu anlatırsa sevinirimm ( yem in tarifi de lütfen )
şimdiden teşekkürler
Bul
ahmedow nerelerdesin yaww arada gir bi ceee de
Bul
ben farklı bir tarif kullanmıyorum ama deneyipte işe yarayan bir tarif sitede mevcut. yumurta sarısı, vanilya, şeker, çok çok az tuz, yeteri kadar un, renk vermesi için toz içeceklerden kullanıyorum. güzelce hamur yapıp sazan yayına veya üçlü dip oltasına takıp atıyorum. renk vermesi için toz içecekler demiştim ya, şeftali portakala göre daha çok iş yapıyor..
Bul
abim ben seneler önce kullandığım bir yem vardı sana tarif edeyim köylüler öğretmişti
kuru ekmeğin içi
2 adet yumurta
2 adet vanilya (pastalarda kullanılan)
2 avuçta küspe
bunların hepsini bir kaba koy ve güzelce karıştır ben kullandım memnun kaldım sende istersen birkere dene kayubedeceğin birşey yok sanırım
saygılar
Bul
2 Su bardağı kuzu yemi
5 paket vanilya
1 Su bardagı Un
4 yumurta yı kaba koyup hamur yap
1 hafta kadar beklerse (hava almadan) cok daha ıyı olur.
Bız bu hafta bunu denedık bu yazdıgımı yaya takıp ıgnelere de solucan taktık ve cok da verımlı oldu.
Bul
Sadece simitçiden simit halumuru
Bul
balık parçaları:
ben geçen sezon (ağustos, eylül) ğümüş balığını dilimleyerek iğneye taktım ve dip oltası ile attım. şimdiye kadar Tuttuğum en büyük sazanlar bu metodla geldi.
TAVSİYE EDERİM
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi