Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sirti yok,olta var
Tebrik ederim Faruk abi güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar çok güzel mırmır ı kıyıdan tutmasını bende çok severim tamam sandal la da tutarım ama kıyıdan tutulması bence daha zevkli bereketli olsun saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Faruk Abi o kadar gezip zarganaya denk gelmemeniz gerçekten ilginç Hi Balıkların hepsi iyi de mırmırlar harika görünüyorlar Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Mırmırlar çok güzel yalnız zargana niye gelmediki acaba ipek saçaklarının arası çokmu sık biraz aralıklımı dizmek gerekirkiAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Faruk abicim daha niceleri rastgele Alkis

zargana da ben kavuniçi ipek kullanıyorum, çok iyi verim alıyorum, bir de o rengi denesen derim.

İzmir den sevgiler Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
masallah bu yunanıstanda mırmır hıc bıtmeyecek galıba Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Faruk abi yine herzamanki gibi güzel iş çıkarmışsın...Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Muhteşem ikiliden yine iyi iş çıkmış. Bereketli olsun.
Bul
Bereketli olsun Faruk abiAlkis
Sırtı çalışmamış, bence denk gelmemişsiniz.Yoksa mera olarak sizin bölge bildiğimiz kadarıyla(eski avarınızdan) gayet verimli.İnşallah bir dahaki sefereAffet
Mırmırlara diyecek yok, her zaman güzeller.Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yycolak yazdı:her şey bir tarafa sizin mırmırlara hastayım
bayılıyorum
hem bolluğuna hem boylarına
oltayı paralayacak gibi geliyorlardır herhalde
çok zevkli olmalı
bereketli ve afiyet olsun farukcum.
ister sırtı ister olta ne olursa olsun balık mutlaka var
helal olsunAlkis
tesekkurler Yalcin...evet mirmir avi zevkli bir balikcilik avi..tavsiye ederim..sizlerede rastgele
doktor yazdı:Tebrik ederim Faruk abi güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar çok güzel mırmır ı kıyıdan tutmasını bende çok severim tamam sandal la da tutarım ama kıyıdan tutulması bence daha zevkli bereketli olsun saygılar.AlkisAlkis76
tesekkurler Eren..kesinlikle sana katiliyorum,ben senelerce kiyidan cok mirmircilik yaptim,hele-hele baligin boyuda biraz buyuk ise..acaip zevk veriyor..sizlerede raastgele
thunderbolt yazdı:Faruk Abi o kadar gezip zarganaya denk gelmemeniz gerçekten ilginç Hi Balıkların hepsi iyi de mırmırlar harika görünüyorlar Alkis Afiyet olsun Seerf
tesekkurler Nedim,bilmiyorum,ya bizim burada zaregana az,veya bu benim sirti is yapmadi...bir seyler var...neden olan..
sizlerede rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Mırmırlar çok güzel yalnız zargana niye gelmediki acaba ipek saçaklarının arası çokmu sık biraz aralıklımı dizmek gerekirkiAlkisAlkis
tesekkurler Ahmet...bilmiyorum,ilk defa yapiyorum bunu...tekrar deniyecegim..sizlerede rastgele
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim daha niceleri rastgele Alkis

zargana da ben kavuniçi ipek kullanıyorum, çok iyi verim alıyorum, bir de o rengi denesen derim.

İzmir den sevgiler Seerf
tesekkurler Salih,kavunici renkbulamadim,daha verimli oldugunu siz arkadaslar burada yazmistiniz...buldugumda deniyecegim..selamlar
blue_zaire yazdı:masallah bu yunanıstanda mırmır hıc bıtmeyecek galıba Siyirdim
bizde cok var Fevzi,biraz gondeririz istersen...asagi dogru bir kovaladikmi,dogru sizin oraya gelirlerHappy
Emrah77 yazdı:Faruk abi yine herzamanki gibi güzel iş çıkarmışsın...Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah..sizlerede rastgele
ALTAYLI yazdı:Muhteşem ikiliden yine iyi iş çıkmış. Bereketli olsun.
tesekkurler Ercan abi..sizlerede rastgele..
ne oldu senin motordan bir haber varmi?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,090 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,108 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,658 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,972 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,339 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,425 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,124 19-04-2011, 07:55