Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalçın'ın ilk çipurası
Herkese iyi akşamlar ve tekrar iyi bayramlar dostlar,malum bayram,Yalçın'ı yolcu ettikten sonra sağolsunlar misafirlerim eksik olmadı,son misafiri yeni ağırladım ancak PC başına geçebildim,özür...
İki gündür de foruma girme fırsatı bulamadığımdan olan bitenden haberim olmadı,bugün Tatar aradı ''Yalçın yolda Yalova'ya'' geliyor dedi,bacanak Cengiz ''pavurya'' bende misafir hemen onu ve Erol'u da yanıma alarak karşılamaya gittik buluşma yerini Yalçın'a tarif ettik.Çok geçmeden buluşup bir birini uzun süredir görmeyen ama tanıyan asker arkadaşları gibi sarılıp kucaklaştık.
Yalçın gerçekten seni sanal alem dışında da tanımaktan çok memnunum,Buca'lıların İzmir'li dostların seni ne kadar çok sevip saydıklarını daha iyi anladım.
Yalçın Sakarya'da askerlik yapan küçük oğlu ile geldi,Murki (Murat) arkadaşımız oğlanı birliğinden almış,getirmiş Yalçın'a teslim etmiş,onun mutluluğunu tahmin edersiniz artık..
Kafede kısa bir çay muhabbetinden sonra Yalçın'ı tatarın teknesiyle bizim balıkçı Tamer'in merasına götürüp onu ilk çipurasına(Fikret'e nazire)kavuşturduk..[Resim: icon7.gif]
Bu arada ''doktor'' Eren, Akay77 de yanımıza geldi,hep birlikte sahile bizim sohbetleriyle meşhur ''iskele''mize gittik,teknelerimize uğradık,derken saatin nasıl 15:30 olduğunu anlamadık bile..Tatar'ın mesaisi vardı onu işe Yalçın'ı da Ereğli'ye uğurladık..
Teşekkür ederiz Yalçın..Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
mesaj gönderiyorum gitmiyor kafayı yedim.Nayirolamaz
Bul
muhabbetinize doyum olmaz orda olmak varmışSnifsinfmisafir perverliğiniz için teşekkürlerAlkisgelelim çupraya gördüğüm kadarıyla çiftlik çuprasına benziyor yalçın oltayla çupra tutaçak kıyıdan resim çekilecek kim inanır buna resimdeki yüz ifadesi bile fikret inanırmı acaba dergibi neyse ben ona org güzel takoz gibi gopesleri tutturayımda kendine gelsinSiyirdimyalçınım geldiğinde güzel anılarını beraber paylaşırız hayırlı yolculukların olsun bekliyorum rast gele arkadaşlar mehmet abi paylaşımın için teşekkürler tatarım hayırlı işler erol abi bol avlar dilerim ...AlkisAlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Güzel buluşma için tebrikler arkadaşlar.Alkis
Yalçın koca İzmir de çipura bulamadı.Kısmeti Yalova daymış demek.Gulumse
Bul
Fikret inanmazsan sen de gel sana bizim merada yayın bile tuttururuz..Siyirdim
Bul
bu arada murki (murat) arkadaşımı tebrik ederim asker oğlumuzu kışlasından alıp babasına teslim ettiği için teşekkürler murat iyiki varsınız AlkisAlkisAlkis
Bul
Lakerda yazdı:Fikret inanmazsan sen de gel sana bizim merada yayın bile tuttururuz..Siyirdim
mehmet abim sen okeyledikten sonra inanırım tamamdır yalçınım ilk çuprasını tutmuştur tebrikler yalçınım nasip yalovada çupra tutmak varmış eline sağlık.rast gele devamını bekliyoruz AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
Sitemiz adına harika görüntüler,teşekkürler arkadaşlarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
yalçın abim çipura hayırlı olsun güzel parçaGulumseyine muhabbetin tavan yaptığı bir buluşma olmuş resimlerin devamı gelecektir dostluğumuz her daim olsun teşekkürler saygılar yalova team.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet abim sen okeyledikten sonra inanırım tamamdır yalçınım ilk çuprasını tutmuştur tebrikler yalçınım nasip yalovada çupra tutmak varmış eline sağlık.rast gele devamını bekliyoruz AlkisAlkisAlkisSeerf

Fiko,Yalçına cupra yakalatmaktan yırttınHehe
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan yalçın a rakip yalova tatar 42 6,126 27-08-2009, 07:27
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi